Zelenszkij: Minden ukrán jövője Bahmutban dől el

2023. március 14. 13:33

Az ukrán elnök szerint az ország keleti részén nagyon kemény a helyzet.

2023. március 14. 13:33
null

Legújabb videóüzenetében Volodimir Zelenszkij arról beszélt, hogy Ukrajna jövője az ország keleti részén zajló kulcsfontosságú csatáktól függ. Zelenszkij kijelentette, Kelet-Ukrajnában nagyon kemény a helyzet, szavai szerint rendkívül fájdalmas, ami jelenleg ott zajlik. 

– buzdította az ukránokat az ország elnöke. 

Volodimir Zelenszkij videóüzenetében úgy fogalmazott, Avgyijivka, Vuhledár és többek között Bahmut városánál az ukránok jövője dől el.

– szögezte le. 

Nyitókép: STR / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2023. március 19. 09:16
ha valamely "valaki" népe elpuszztításában véli felfedezni hazája, népe iránti elkötelezettségét, " álnok hazaszeretetét", - az nagyot vét az ember, az emberiség és Isten ellen, az nagyon rossz úton jár, annak háborús felelőssége, bűnössége sem kizárható.(?)
Dunhill67
2023. március 15. 14:13
most akkor mégis olyan fontos Artemivszk?.....mellesleg a sorsotok már eldőlt
Erdőmester
2023. március 15. 11:09
Nagyon tévedsz te zenebohóc! Bahmutnál az ukrán nép szine java pusztul és kockáztatod, hogy az egész országod odalegyen. Ezért még drágán megfizetsz. A tieid fognak felkoncolni!
Felhasználo74
2023. március 15. 00:31
Hm lehet hogy örülhetnek majd ha csak a keleti régióban dől el
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!