Kis-Benedek József újra visszatér az ATV képernyőjére

2023. március 30. 15:44

A biztonságpolitikai szakértő egy hete lett rosszul élő adásban.

2023. március 30. 15:44
null

Kis-Benedek József március 22-én a MaiTéma élő adása közben lett rosszul, az ATV azonnal megszakította a műsort, a biztonságpolitikai szakértőhöz pedig rögtön mentőt hívtak. Kis-Benedek Józsefet a Honvédkórházba szállították, ahonnan hamar hazaengedték.

A szakértő később elmondta, az ominózus napon rendkívül túlhajszolta magát, amit nem kellett volna, emellett keveset ivott, így ezek együttese okozhatta az ájulást. A kórházban kivizsgálták, jó ellátást kapott, másnap kora délután pedig haza is engedték, mivel leletei rendben voltak. Az ájulását kimerültség és a kiszáradás okozta az orvosok szerint is. 

Az ATV bejelentette, Kis-Benedek József péntek reggel, az ATV Start reggeli műsorában tér vissza a képernyőre. 

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. március 31. 11:08
Örülünk a visszatérésnek és jó egészséget kívánunk. Aki meg beszól, annak sem kívánom, hogy bármely rokonával ez történjen.
Teréz A Piréz
2023. március 30. 23:57
Remélem, legalább egy széket adnak neki.
DINO54
2023. március 30. 16:37
Papa! Menjen inkább pecázni, piszkálja a kertet, unokázzon, stb..! Hagyja a szakértést másra!
jánosbácsi
2023. március 30. 16:28
Szeretettel várjuk !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!