Kiborult az EP-képviselő, mert Svédország nem csatlakozott a hazánk elleni perhez

2023. március 27. 06:53

A gyermekvédelmi törvényt támadja az Európai Bizottság, Alice Bah Kuhnke a kormányát támadja a kimaradás miatt.

2023. március 27. 06:53
null

„Felszólítom Ulf Kristersson miniszterelnököt és Paulina Brandberget, a nemek közötti egyenlőség miniszterét, hogy cselekedjenek! Önök és pártjaik szívesen vesznek részt a pride felvonulásokon, lengetik a szivárványzászlót, és szeretnek arról beszélni, támogatják azokat, akiket üldöznek az identitásuk miatt, vagy azért, akit szeretnek – de hol vannak most?

– kérte számon országa vezetőit egy svéd EP-képviselő, Alice Bah Kuhnke, aki azon akadt ki, hogy Stockholm nem csatlakozott a Magyarország ellen a gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljáráshoz.

A QX melegmagazin oldalán megosztott véleménycikkről a humenonline számolt be. Kuhnke teljesen kiborult: „Hol van a svéd tiltakozás, amikor valós időben látjuk, hogyan játszódik le a szemünk előtt az Európai Unióban tapasztalható legrosszabb elnyomása az LMBTQ embereknek?”

 

Bah Kuhnke szerint azért veszélyes a 2021-ben elfogadott magyar törvény, mert nemcsak az iskolai tanórákon, de a televíziós műsorokban és a reklámokban is megtiltja az LMBTQ emberek ábrázolását, láthatatlanná teszi a transznemű embereket, mindezekkel gyakorlatilag kiszorítja az LMBTQ embereket a nyilvánosságból.

Megírtuk: a 2021-ben indult perhez az Európai Parlament, illetve számos ország, így Belgium, Luxemburg, Hollandia, Írország, Portugália, Dánia, Ausztria, Málta és Spanyolország is csatlakozott. Sajtóhírek szerint a német kormányban vita alakult ki az esetleges csatlakozásról, ami végül elmaradt. Sőt, most már ukrán melegszervezetek is a jogszabály ellen „hangolnak”. 

Nyitóképünk illusztráció: Emmanuel DUNAND / AFP

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 27. 19:02
Türelem,majd a NATO jóváhagyás után..:)
rendesember
2023. március 27. 17:33
"Svédország nem csatlakozott a hazánk elleni perhez" Nem... mert a NATO-hoz akar csatlakozni? Persze lehet a kettőnek nincs köze egymáshoz.
Mahavira
2023. március 27. 17:03
Megvesztek jódolgukban ezek a nyugatiak. De amúgy a kormányunk is feleslegesen harciaskodik nagyhangon ez ellen, mert már tényleg az egész világ ellenünk van. Példát vehetne a románokról, akiknél igazából sokkal rosszabb a helyzetük a gender problémásoknak: nincs élettársi kapcsolat engedélyezve, nincs pride sem mindenféle járványügyi stb.. kifogással, nincs iskolában sem mert engedélyezve semmiféle gender elmélet, mégis jól áll a szénájuk e-téren, mert az ellenkezőjét kommunikálják a világnak mint amit tesznek, ahogy a mi kormányunk is, csak ellentéte előjellel a mi kárunkra. https://szentkoronaradio.com/blog/2020/06/17/romania-is-jobban-teljesit-betiltottak-a-genderelmeletet-az-oktatasi-intezmenyekben/
KBA98
2023. március 27. 16:58
sok szarságot éltem meg életem folyamán, de ilyen sok mocskot, amit ide tolna nekünk nem is gondoltam volna! Aberrált társadalmak gyülekeznek és rá akarják erőszakolni az aberráltságukat másokra is! Mire ez a véget ér (mert egyszer vége lesz) addigra gyerekek és fiatalok tömegét teszik tönkre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!