Az Európai Parlament is csatlakozik a magyar gyermekvédelmi törvény ellen benyújtott keresethez

2023. március 21. 14:12

Ezzel kapcsolatban az EU Bírósága valószínűleg csak jövőre hoz ítéletet.

2023. március 21. 14:12
null

Korábban megírtuk, hogy tavaly decemberben perelte be az Európai Bizottság hazánkat a 2021. júniusában elfogadott gyermekvédelmi törvény miatt.

Az Európai Parlament (EP) jogi bizottsága keddi ülésén úgy döntött, hogy a képviselő-testület részt vesz az Európai Bizottság oldalán (EB) a melegek jogait sértő törvényi rendelkezések miatt Magyarország ellen indított perben. Ezzel immár ötre emelkedhet a kormány lépéseit elítélő közreműködők száma az eljárásban, amelyben

az EU Bírósága várhatóan csak jövőre hoz ítéletet.

A tagállamok közül eddig Belgium, Hollandia, Írország, Luxemburg és Portugália jelezte, hogy az EB pozícióit kívánja erősíteni a perben. Megfigyelők azonban további résztvevőkre számítanak és nem zárják ki, hogy a március végi határidőig Franciaország és Németország is bejelenti a közreműködését – írta meg a Népszava.

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

 

 

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. március 22. 18:29
A korrupt, gyilkos, gyereknyomorító nácik!!!!!!!!!!!!! A kurva anyátokkal foglalkozzatok, akik ember helyett veszett torzszülötteket hoztak világra!!!!!!!!!!!!! MI MAGYAR EMBEREK KÖVETELJÜK A KORMÁNYTÓL, HOGY A LEGSZIGORÚBB TÖRVÉNYRE MÓDOSÍTSA A MEGLÉVŐ GYEREKVÉDELMI TÖRVÉNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A RÜHES GYEREKNYOMORÍTÓ LMBTQ-T pedig azonnal tiltsa be!!!!!!!!!!!!!! A PRIDE mocskos gyereknyomorító felvonulást is tiltsa be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hazaáruló rühes gyereknyomorító bandát pedig dugjátok fel magatoknak!!!!!!!!!!!!!! A kurva anyátokhoz van közötök nem a MI GYEREKEINKHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hydra Esus
2023. március 21. 21:40
A pedofília támogatása, a homoszexualitás óvodai-iskolai népszerűsítése, ezt jelenti ez a lépés.
Türelem
2023. március 21. 20:54
Soros buzi zsoldosai.......nem baj, ha utód nélkül mennek el.......boldogabb lesz a világ.
Házam Hazája
2023. március 21. 17:53
Szájer példakép lehetne a számukra. Mindent összetéve lemondott. Várom a könyvét a brüsszeli bulikról és azok résztvevőiről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!