Varga Judit az EU-s pénzekről: A labda most a Bizottságnál pattog

2023. március 31. 14:59

A kormány célja, hogy a magyar emberek mielőbb hozzájussanak a nekik járó uniós forrásokhoz.

2023. március 31. 14:59
null

Varga Judit Facebook-oldalán húzta alá, hogy Magyarország a maga részéről mindent megtesz az európai uniós források mihamarabbi folyósításának érdekében.

„Ha rajtunk múlik, akkor minden a határidőknek megfelelően teljesül a mai napig” – írja az igazságügyi miniszter, és hozzáteszi, hogy az unió által meghatározott 27 szupermérföldkő többségét már teljesítették.

Kijelenti, hogy az igazságszolgáltatással kapcsolatos egyeztetések a célegyenesben vannak, nincsenek nyitott politikai kérdések, és „a labda most a Bizottságnál pattog”.

Bejegyzését azzal zárja, hogy Magyarország továbbra is készen áll a konstruktív szakmai párbeszédre.

„A célunk az, hogy a magyar emberek mielőbb hozzájussanak a nekik járó uniós forrásokhoz” – írja. 

***

Nyitókép: Facebook 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 01. 12:51
Hazudozik a völner ribanca, mint gazdája a vétótlan köpcös geci, ész nélkül. Kimondták orbánékra a fatvát a "szövetségeseik". Nincs pénz. Nem is lesz. Mindeközben orbán továbbra is csak egy vétótlan gyáva csicska, akit a magyarokkal együtt már nem csak az ukránok, hanem az usa, az eu és a nato is szarrá szopat. Nem arra kell figyelni mit hazudik, hanem arra, amit tesz. 10. szankcios csomag megszavazása - pofán szarva a saját 97%-át. Finn+svéd nato csatlakozás megszavazása. A hohol háborús gépezet ellátása pénzzel, gázzal, árammal, üzemanyaggal, élelmiszerrel, ruházattal, gyógyszerrel, kötszerrel, kiképezve, gyógyítva a hohol gyilkosokat. Minden csicskasága hiábavaló, ott útik, ahol érik. Sajnos a magyarokat is.
benedek77
2023. március 31. 19:33
A kormány célja, hogy minél előbb hozzájusson a magyar embereknek járó támogatásokhoz.:) A fideszesek csicskák. Tegnap vettem Latissamában (olasz) parmezánt 6000 Ft/kg. A cba-ban a gyagyi feta 12.000 Ft/kg. A pesto is fele annyi volt, a sonka kicsit drágább, de minőségi, nem hánysz a szádba. Csicskák meg szopnak az akciós farhátért:) minden egyes nap kiröhögöm őket, ahogy az aprót számolják.
Namond
2023. március 31. 18:18
Lukas az a laszti, és rátapadt Orbán cipőjére, aki most bukdácsol tőle. Aggódik is, hogy elhasal.
Vata Aripeit
2023. március 31. 17:40
Ezt nyilván 3.31.- n le kellett írni. Rendben. A labdát pedig nem pattogtatni kellene, hanem bevágni a ficakba, mint Dominik. A 'csába már.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!