Bírósági ügy lett abból, hogy egy hawaii férfi delfineket, de még egy bálnát is zaklatott

2023. március 07. 20:47

A jelentések szerint Dolphin Dave túl közel ment hozzájuk.

2023. március 07. 20:47
null

Több szövetségi törvényt is megsérthetett a magát csak Dolphin Dave-nek nevező David Jiménez Maui, miután kiderült, delfineket és egy hosszúszárnyú bálnát is zaklatott egy természetvédelmi területen. A 65 éves férfit a hawaii hatóságok azután tartóztatták le rövid időre, hogy búvárkodás közben túl közel ment az állatokhoz, hogy lefilmezze őket. 

A rendőrség szerint a búvár konkrétan üldözőbe vett egy csapat delfint és egy fiatal bálnát, amelyről videó is készült. Olyan közel került hozzájuk, hogy az uszonyukat is majdnem meg tudta érinteni. 

A két faj veszélyeztetett kategóriába tartozik, így Dolphin Dave kétszer is megsértette a szövetségi törvényeket. A férfi jelezte: nem áll le, továbbra is közösen akar úszni az állatokkal. A bíróság májusban tart tárgyalást az ügyében. 

Nyitókép: LOIC VENANCE / AFP

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2023. március 08. 12:15
HOL VANNAK EZEK? FERENC TESTVÉR AZ ORSZÁG HÁZBAN SZORÍTOTTA LE ÉS TAPEROLTA A SZEGÉNY DK ASSZONYT. VAN URA ENNEK A NŐNEK? MIT MOD FERENCNEK? ME, TOO???
Autofocus
2023. március 08. 09:26
Én is azt hittem a cím alapján hogy megmetoozta őket.
Enoszuke
2023. március 08. 07:06
Remélem kap akkora bírságot, hogy elmegy tőle a kedve.
need-info
2023. március 07. 21:56
Mindent a hírnévért. Idióta! Amúgy csak David Jiménez a neve és Maui-ról származik. Egy kicsit jobban figyeljetek oda...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!