Így néz ki élesben egy rakétapárbaj Dél-Ukrajnában! (VIDEÓ)

2023. február 18. 05:52

Ennek a típusú (vagy ehhez nagyon hasonló) orosz rakétának találták meg a maradványait annak idején Lengyelországban.

2023. február 18. 05:52
null

Videó készült Dél-Ukrajnában arról, hogy az ukránok Sz-300-as típusú légvédelmi rakétája hogyan semmisített meg egy orosz rakétát. Szakértők szerint ilyen (vagy ehhez hasonló) rakéta maradványa csapódhatott be tavaly ősszel Lengyelországban.

 

***

Nyitókép: Twitter-képernyőkép

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csombor
2023. február 18. 16:48
Az ukrán civil épületekben keletkezett károk döntő többsége is hasonlóan sikeres "elhárítás" eredménye lehet, nem pedig orosz támadásé. (Mint ahogy már egy ukrán főtisztviselő is elmondta.) A múlt finom megváltoztatása gyakran használt kommunikációs fogás, ami három részből áll: - Kimegy egy "döbbenetes" álhír, ami nagy visszhangot kelt. - Kicsit később kimegy a logikus cáfolata, szűk körben. - Jóval később már úgy hivatkoznak az esetre, mintha az álhír lett volna az igaz. Az ugyanis több ember agyában dereng. Ez a jelenlegi helyzetben több tucatszor esett meg. Sőt, a "nagy hírek" túlnyomó része ezt a sémát követte.
Unknown
2023. február 18. 09:31
Ezen a videón semmi sem látszik. Ki lőtte ki, mikor? Hol a találat? A végén az a láthatatlan semmi? Tele van ilyen szar videókkal a net! Tud valaki jobb videókat mutatni? Ahol látszik is valami?
Halder
2023. február 18. 08:43
Az orosz légierő ami a háború első hetei után a földön van. Alig vesz részt a háborúban. A rakétákkal az ukrán légvédelmet is lehet gyengíteni, csökkenteni és lehet cél a légierő bevetése ami jelentős segítség lenne a szárazföldi orosz csapatoknak.
Tarpibp
2023. február 18. 08:40
Lengyelországban bizonyítottan ukrán rakéta csapódott be. Nem kellene utólag is hamisítani azbinformációkat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!