Amerikai oknyomozó újságíró: Öngyilkosság Ukrajna győzelmére fogadni

2023. február 18. 17:29

Seymour Hersh szerint Ukrajnában hatalmas a korrupció, a nyugati vezetők pedig buták.

2023. február 18. 17:29
null

A TASZSZ orosz hírügynökség arról ír, hogy Seymour Hersh amerikai oknyomozó újságíró a Consortium News portálnak adott interjújában úgy fogalmazott: öngyilkosság, ha az amerikai adminisztráció abban reménykedik, hogy Ukrajna győzhet az Oroszország elleni háborúban. Hozzáfűzte, hogy Ukrajnában hatalmas a korrupció.

„Békét kellett volna szorgalmaznunk, megállapodást kellett volna kötnünk”

– mondta az újságíró.

Korábban Hersch azt állította, hogy az amerikai haditengerészet robbantotta fel az Északi Áramlat 2 gázvezetéket, a műveletről szóló döntést Joe Biden hozta meg.

„Egyszerűen

A NATO egyébként sem akarta felvenni a tagok közé Ukrajnát a korrupció miatt. Rengeteg nagy hibát követett el a Nyugat. Számomra hihetetlen, mennyire buták egyes vezetők, akik ragaszkodnak ehhez a háborúhoz” – idézi az újságírót a TASZSZ hírügynökség.

*

Nyitókép: MTI/AP/Emilio Morenatti

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sclerotic
2023. február 19. 10:22
Az "ilyen" háborúknak csak "közvetett" nyertesei vannak... Különben minden tisztességes ember vesztesnek érzi magát!
bagira
2023. február 19. 02:20
Kiss János5555 ork szankciók figyelő4322 Zelenszkij ukrán lövészárokba vár benneteket , ne a Fidesz kormány oldalt győzködjétek .
Akitlosz
2023. február 18. 23:59
"Amerikai oknyomozó újságíró: Öngyilkosság Ukrajna győzelmére fogadni" Tippmix mennyiért adja? Mik az oddsok? Ha nagyot lehet vele kaszálni, akkor egy öngyilkosságot megér.
stug
2023. február 18. 21:31
Csak összehasonlításképpen: ha egy orosz újságíró ennyire a saját hazája ellen dolgozna, akkor a karrierje elején kiesne egy ablakon. Hersh meg ezt csinálta egész életében - és 1937-ben született.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!