Amerikai publicista: Egyedül Orbán Viktor látja át, hogy mi készülődik itt

2023. február 20. 08:45

Rod Dreher szerint a Nyugat a megszokott módon készíti fel a világot az eszkalációra és a háborúra.

2023. február 20. 08:45
null

Rod Dreher a The American Conservative oldalán arról ír, hogy a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencia résztvevőinek többsége azt az üzenetet közvetítette, hogy

a nyugati országok készen állnak az ukrajnai konfliktus eszkalációjára.

Úgy tűnik, egyedül Orbán Viktor magyar miniszterelnök látja át, hogy mi készülődik, és ezt évértékelő beszédében ki is fejtette.

Dreher hosszan idézi a magyar miniszterelnök beszédét, kiemelve azokat a részeket, amelyek a háború veszélyeiről és az eszkalációról szólnak. Orbán szerint Európa egyértelműen a háború felé sodródik, és egyes országai közvetve már harcban állnak Oroszországgal. Katonai sisakok átadásával kezdődött, és hamarosan „békefenntartókról” fogunk hallani – figyelmeztetett a miniszterelnök. Dreher szerint Orbánnak igaza van abban, hogy a NATO egy védelmi szövetség, és nem szabad offenzív műveletekbe bocsátkoznia Ukrajnában.

Nyitókép: MCC

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stug
2023. február 20. 13:20
A közelmúltban már sikerült szarvihart kavarnia az "amerikai" FSzB-ügynöknek.
Belakiss
2023. február 20. 11:01
Véletlenül nem Rod Dreher ez az (egyetlen) "amerikai publicista"? Véletlenül de. Nem lepődtünk meg túlságosan, fideszes barátaim, vagy igen?
istvanpeter
2023. február 20. 10:57
Minden valószínűség szerint, most kezdődik a háttréhatalom által már korábban betervezett harmadik világháború, amelyben véglegesen el akarják dönteni a világuralmuk sorsát.
Pelso j.
2023. február 20. 10:46
Ismét egy nulla jelentőségű és érdemű, megélhetési-szervilis szöveg egy eltartott senkitől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!