Az offshore-cégét letagadó Ráczné Földi Judit lett a DK új parlamenti képviselője

2023. február 13. 17:35

A párt azt várja, hogy a politikus az Orbán-rendszer kérlelhetetlen ellenfele lesz.

2023. február 13. 17:35
null

A Gyurcsány-párt korábbi előválasztási jelöltje akkor került a figyelem középpontjába, miután a Válaszonline-on megjelent, hogy a politikus offshore érdekeltségekkel rendelkezik. 

Kordás László országgyűlési képviselő tragikus halála miatt a Demokratikus Koalíciónak döntenie kellett a 2022-es országgyűlési választáson szerzett listás mandátum sorsáról. A DK Elnöksége azt a döntést hozta, hogy a jövőben Ráczné Földi Judit fogja betölteni a megüresedett országgyűlési mandátumot, így egy olyan tehetséges nővel bővül a DK frakciója, aki jól ismeri a vidék Magyarországát is. Ráczné Földi Judit közgazdász, 10 éve a Demokratikus Koalíció tagja, 2015 óta pedig székesfehérvári önkormányzati képviselő. Judit Székesfehérváron sokszor megmutatta, hogy milyen egy igazi ellenzéki politikus, de

az országos politikában is bizonyította, hogy az Orbán-rendszer kérlelhetetlen ellenfele.

Neve mára összeforrt a sporttámogatásokkal kapcsolatos korrupció felderítésével, hiszen éveken át pereskedett azért, hogy kiderüljön: mire költötte az Orbán Viktor által alapított Felcsúti Utánpótlásnevelésért Alapítvány a TAO-pénzeket. Az ő többéves munkája nélkül talán soha nem tudhatta volna meg az ország, hogy a futballra felvett közpénzmilliárdok egy részét Felcsúton libamájra és túró rudira költötték. Ráczné Földi Judit ezentúl évek óta kiemelten foglalkozik a lombikprogrammal kapcsolatos kérdésekkel és az érintett családok támogatásával. A Demokratikus Koalíció sikeres és eredményes képviselői munkát kíván Ráczné Földi Juditnak, számítunk rá az Orbán-rendszer elleni küzdelemben!

A bíróság januárban jogerősen megállapította, hogy a Válasz Online megalapozottan írta azt a 2021-es ellenzéki előválasztásról szóló cikkeiben, hogy a DK elnökségi tagja hazudott, amikor letagadta az offshore-cégét.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. február 14. 15:54
.......aki beleáll egy verekedésbe, ne csodálkozzon ha monoklit szerez........
zolizolizoltan
2023. február 14. 15:51
A DK maga előtt hajtja a harcba Juditkát, mint a Wagner-csoport az elítélteket.
LancelotDuLac
2023. február 14. 14:46
https://24.hu/belfold/2021/09/28/dk-raczne-foldi-judit-rejtely-offshore-halo/ 2. "...Felmentették az offshore-gyanú alól a DK-s jelöltet. Nem tulajdonosa, hanem képviseletet ad. (üzletkötő) 2021. 09. 28. 11:06 " Ráczné Földi Judit azzal érvelt, hogy az általa aláírt feddhetetlenségi nyilatkozat kizárólag offshore-tulajdonnal kapcsolatban fogalmaz meg tiltást, offshore cég képviseletére nem tér ki..." Ráczné Földi Judit TULAJDONÁBAN nincs offshore vállalkozás.
Zoltan70
2023. február 14. 13:33
Végül is jó helyre került.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!