Eltűnt az offshore botrányba keveredett DK-politikus Facebook-oldala

2021. október 01. 15:57

Előválasztási vereségét követően eltűnt Ráczné Földi Judit nyilvános Facebook-profilja.

2021. október 01. 15:57
null

Csütörtök estére eltűnt Ráczné Földi Judit, a DK székesfehérvári önkormányzati képviselőjének Facebook-oldala – szúrta ki a Népszava.

A lap emlékeztet: a Gyurcsány-párt előválasztási jelöltje akkor került a figyelem középpontjába, miután a Válaszonline-on megjelent, hogy a politikus offshore érdekeltségekkel rendelkezik. Utóbbi azért is érdekes, mivel korábban egy olyan nyilatkozatot írt alá, mely szerint nem tulajdonol sem ő, sem családtagjai efféle céget. Az ügy pikáns adaléka, hogy a Ráczné Földi Judithoz köthető cégek egyike egy sztríptízbárt is üzemeltet Székesfehérváron. 

Azt egyelőre nem tudni, miért tűnt el Ráczné közösségi oldala

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
groot
2021. október 02. 11:34
Elastak. :d
Akitlosz
2021. október 01. 19:01
Az offshore-ban mi a botrány? Sok az irigy?
annamanna
2021. október 01. 18:09
"a felcsúti kisvasút avatását követő nap néhány társával tiltakozásul lefeküdt a sínekre. Az egész arról szólt, hogy megmutassam, bátornak kell lenni, és ki kell állni magunkért. Volt értelme? A kisvasút azóta is üresen pöfög, de ez senkit nem zavar." https://fuhu.hu/wp-content/uploads/2018/04/A-sineken.jpg "Orbán házának kapuján élte ki magát egy DK-s nő „Szabad országot! Demokráciát! Jogállamot!” – ilyen és ehhez hasonló tartalmú feliratokkal ragasztotta tele Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja Orbán Viktor Cinege utcában található háza bejáratát szombatról vasárnapra virradó éjszaka. A székesfehérvári önkormányzati képviselőnek még egy uniós zászlót is sikerült kitűznie a miniszterelnöki ingatlan kerítésére." https://leander.blogstar.hu/2017/04/16/orban-hazanak-kapujan-elte-ki-magat-egy-dk-s-no/37248/
annamanna
2021. október 01. 18:05
Találtam egy önvallomást, gyors önéletrajz: ""Nem sokat lehet tudni magáról, a cukrász Rácznéról... Közgazdasági szakközépiskolában könyvelő-statisztikusként végeztem. Szerettem volna továbbtanulni, de vannak kisebb testvéreim, és a szüleimnek nem volt erre pénze. 18 évesen bejöttem Fehérvárra, elmentem fagyislánynak abba a cukrászdába, ami ma az enyém. Két napot, reggeltől estig ott dolgoztam, másik kettőt egy szoláriumban. Négy hónapig bírtam, aztán kivettem egy kis szobát, mert nem bírtam a napi utazgatást. 2001-ben az albérletért 10 ezer forintot fizettem az 50 ezer forintos fizetésemből. Fagyis lányból előléptettek felszolgálónak, az első az volt, hogy megbotlottam és egy tálcát beleborítottam egy vendég ölébe. Azt mondta, biztosan én vagyok a Hamupipőke, mert a cipőm is leesett. Aztán pultos, műszakvezető, majd üzletvezető lettem. 26 évesen elmentem egyetemre, közgazdász diplomát szereztem. Szép karrier, de mitől az a híres „földijucis” szociális érzékenység? Attól, hogy onnan jövök, ahonnan... Középiskolásként nagyon szégyelltem, hogy szegények vagyunk. Most már azt szégyellem, hogy akkor próbáltam elleplezni, hogy a szüleim földdel, meg állatokkal foglalkoznak. A nagymamától mindig azt hallottam: ha ki akarok ebből kerülni, akkor nincs más esélyem, csak ha tanulok."" https://fuhu.hu/a-fehervari-jeane-darc/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!