Puzsér: Az „ukrajnai kaland” is bukni látszik Putyin számára

2023. február 23. 06:46

Szerinte Orbán annyira hozzárendelte a magyarokat ehhez a kalandhoz, hogy hazánk a kalanddal együtt el fog bukni. S ha ez megtörténik, az is lehet, hogy hazánkat újra megbüntetik, akárcsak Trianonban.

2023. február 23. 06:46
null

Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes mérvadójának volt a vendége, ahol leszögezte: Magyarország most megint elárul mindent, amire szövetkezett. A műsorban elmondta, hogy valóban 2023 lesz a legveszélyesebb év Orbán Viktorra nézve, ugyanis „nem áll jól a szénája”, mivel szerinte elfogytak a szövetségesei a nemzetközi térben. Giorgia Meloniról kiderült, hogy „nem Putyin zsebében avászkodik, mint ő”, vagyis a miniszterelnök szóhasználatával élve háborúpárti – mondta.

 – szögezte le Puzsér, aki kifejtette, hogy Orbán annyira hozzárendelte Magyarországot és a magyarokat ehhez a kalandhoz, hogy már lehet, hogy Magyarország maga is el fog ezzel együtt bukni, s ha ez megtörténik, az is lehet, hogy hazánkat újra megbüntetik, akárcsak Trianonban, mivel

Magyarország most megint elárul mindent, amire szövetkezett.

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. február 23. 23:53
Ez Puzsér igazi elmebeteg USA seggnyaló.
Kukubrenkó
2023. február 23. 21:36
Nem vagyok agresszív, de ezt a zsupért úgy szájba tudnám tekerni, hogy két oktávval mélyebben visítozna!
Csigorin
2023. február 23. 20:55
teljesen hulye vagy puzser. se az eut se a natot nem erinti az ukrajnai "kaland". ha ok bele akarnak maszni am tegyek, de nekunk semmifele kotelezettsegunk erre nincs. Se jogi, se erkolcsi. Akkor lenne, ha nato tagot tamadtak volna.
Lolka-Bolka
2023. február 23. 18:01
Te roberta azt hsllottam hogy buzy vagy es szereted a nagy neger szaszokat . Igaz ez ?amugy meg egy jitvany uresfeju kis buzy vagy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!