Orosz kémléggömb tűnt fel Kijev felett

2023. február 15. 08:35

Nem kétséges: a kémléggömbök korát (is) éljük.

2023. február 15. 08:35
null

Ismeretlen, repülő tárgy lebegett az ukrán főváros felett az égbolton – erről számoltak be ukrán közösségi oldalak. „Korábban az Ukrán Fegyveres Erők Légiereje közölte, hogy

– írja a Sztrana ukrajnai portál a közösségi oldalán.

***

Üdvözlet Pekingtől - mi ez a kínai léggömb, amit lelőttek az amerikaiak?

Az elmúlt napokban bejárta a világsajtót és különösen nagy felháborodást váltott ki az USA-ban annak a nagy méretű kínai léggömbnek az esete, amelyet Montanában észleltek először.

Kép forrása: Telegram

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2023. február 15. 12:35
Há perszehogy! Átbasztalak én má valaha? Átutalod a lóvét előre, aztán majdcsak szállítcsuk egyszercsak! Mint a magyar Leopárdokat, amiket német iparművészek készítenek, kézzel, már x éve, de még senki sem tudja, hogy mikorra is készülnek majd el.... Mire megkapjuk, már rég elavultak lesznek.
sorivo4
2023. február 15. 11:39
Az semmi, Románia fölött kettőt is láttak. Csak ott a fénysebességnél is gyorsabban mozogtak, úgyhogy mire a román vadászgépek felszálltak, már nem voltak sehol.
balbako_
2023. február 15. 10:26
Mostanra a jetik helyett kémballonok uralják a FOS-t.
Partikula
2023. február 15. 10:26
Annak idején Irak is gyártott halálos biológiai fegyvereket. Ezt mindenki tudta, hála az USA hírszerzésének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!