Fontolgatja a South Park beperelését Harry herceg és Meghan Markle

2023. február 20. 12:55

A jogi csapat vizsgálja a nemrég megjelent South Park-paródiát.

2023. február 20. 12:55
null

Mint arról beszámoltunk, kiparodizálta Harry herceget és Meghan Markle-t a South Park, „Kanada hercege”-ként bemutatva a brit herceget. A paródia szerint Harry és Meghan hangosan könyörögnek a magánéletért, és világ körüli turnéba kezdenek azt harsogva, hogy hagyja már őket mindenki békén.

Ez úgy tűnik, nem tetszett a hercegi párnak: a Mirror szerint már a jogi csapatuk vizsgálja a paródiát – és ha ők úgy tanácsolják, a pár a bírósághoz fordulhat.

A South Park főleg azt figurázta ki, hogy Harry herceg és Meghan Markle elvileg a privát szférájuk megőrzése érdekében szakadtak el a brit királyi családtól, közben azonban minden lehetséges platformon szerepelnek, Harry még egy botrányos önéletrajzi könyvet is megjelentetett nemrég.

Az anyátlan fiú dühe - zajlik Harry herceg háborúja

„Mindegy, miről van szó, a memóriám a memóriám, csinálja, amit csinál, úgy gyűjt és rendezget, ahogy jónak látja, és éppen annyi igazság van abban, amire és ahogy emlékszem, mint az úgynevezett objektív tényekben. Az olyan dolgok, mint az időrendiség vagy az ok-okozatiság gyakran csak mesék, amiket a múlttal kapcsolatban mondunk magunknak" - áll Harry herceg Tartalék (Spare) című, január 10-én megjelent önéletrajzi könyvében.

Nyitókép: Toby Melville / POOL / AFP 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. február 21. 12:16
Ha pornóznának, akkor minden jelenetben a szüzességért bxsznának. Amúgy mikor lezs OnlyFans oldaluk?
Thorin
2023. február 20. 18:29
elvétve volt olyan mélysötét aki ezt mepróbálta, hiszen ez elég nyílt saját maga arculköpése lenne bárkinek.
Backstab
2023. február 20. 17:18
Nem birnak semmit. 20 ev alatt mar az egesz vilagot ki parodizaltak.
Újjáélesztett Dodó
2023. február 20. 17:08
Vannak az átlagos emberek, akikről nem érdemes híreket készíteni. Szánalmas ez a pár. A bejárónőik élete biztos sokkal érdekesebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!