A kárpátaljai magyarok azért áldozzák az életüket, mert az Európai Unióhoz akarnak tartozni

2023. február 25. 08:47

Gyalázat, hogy Orbán Viktor legszívesebben kisétálna a szövetségből.

2023. február 25. 08:47
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Ukrajna népe és kárpátaljai magyarok azért harcolnak, azért áldozzák az életüket, mert az Európai Unióhoz akarnak tartozni. A történelem egyik legsikeresebb együttműködéséhez, ami békét hozott egy száz éve háborúzó kontinensre, ami jólétet és biztonságot ad a polgárainak. Gyalázat, hogy Orbán Viktor legszívesebben kisétálna ebből a szövetségből!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2023. február 28. 20:22
A kárpátaljai magyarok, és az ukránok viszonyáról A kárpátaljai magyarok, és az ukránok viszonyáról nekem az alábbi eset jut eszembe. Valamikor egy szabványtárgyaláson voltam Donyeckben. A tárgyalás szünetében városlátogatáson voltunk. Az egyik helyszín egy emlékhelyként meghagyott régi függőleges akna volt (egy régi bánya bejárata). Az idegenvezető az alábbi dolgot mesélte el: A második világháború idején a magyarokat partizánvadászattal bízták meg a németek. A magyarok, az elfogott partizánokat egyszerűen belelökték az itt látható 600 méter mély aknába. Amikor megjegyeztem, hogy mi is magyarok vagyunk, azt a válasz kaptam, hogy mi nem magyarok, hanem "vengri" vagyunk. Feltételezem, hogy az ukránok egy részét még befolyásolják az ehhez hasonló dolgok.
Jason Bourne
2023. február 27. 13:37
Úgy fogdossák össze őket, mint a kóbor kutyákat. Eszük ágában sem lenne életüket áldozni az Unióért. Baromi érdekes, hogy Hajdúszoboszlón tucatjával wellnesseznek az életerős ukrán férfiak, Kárpátaljáról meg elhurcolják a magyarokat háborúzni egy őket elnyomó rezsimért.
1000bocs
2023. február 27. 09:09
"A kárpátaljai magyarok azért áldozzák az életüket, mert az Európai Unióhoz akarnak tartozni" Más pillanatban nem rajongtok ennyire a határon túli magyarokért, sőt kioktatjátok őket hogy legyen inkább jó románok/szlovákok/ukránok. Most higgyük el hirtelen hogy értük aggódik a kicsi szíved. Te hazug, ostoba nő, te.
Tobit
2023. február 27. 08:47
Sok mindent lehetne mondani sok kommentelő kiválóan fogalmazza meg , amit Cseh Katalin leírt egy eszement baromság. Én viszont következetesen állítom Cseh Katalin nem normális. Tökéletes pszichológiai eset. Donáth Anna már régen lekörözte. Magasan felette áll.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!