Kannibalizálásról ír a Párbeszéd, miután Kocsis-Cake Olivio átült Gyurcsányékhoz

2023. január 20. 13:43

Sértődött közleményben reagált a mikropárt az átigazolásra.

2023. január 20. 13:43
null

Közleményt adott ki a Párbeszéd Magyarországért elnöksége, miután kiderült: korábbi politikusuk, Kocsis-Cake Olivio átül a Gyurcsány-pártba. Mint írják:

„A Párbeszéd sajnálja Kocsis-Cake Olivio távozását, és

jelentős ellenérzéssel tekint minden olyan folyamatra, amely nem Magyarország jövőjének alakítására, hanem egymásra utalt közösségek kannibalizálására irányul”.

Szerintük „az Orbán-rezsimben tévedés azt a játékot játszani, amely kizárólag arról szól, hogy megmutassa: ki a legnagyobb kicsi. Ez történelmi hiba, sőt: bűn”. Azt írják, hogy a prioritás inkább az, hogy „az ellenzéki politizálás szereplői – bármilyen formában is összefogva, de legalábbis egymást partnernek tekintve – új, érdemi ajánlatot kínáljanak a választópolgároknak az elnyomó, korrupt hatalommal szemben”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2023. január 23. 12:43
Nézzük meg, hogy az eltűnt pártok és vezetőik melyik kannibáloknak estek áldozatává. Úgy tűnik, hogy terjed a kannibalizmus.
No comment no cry
2023. január 20. 23:21
Ezek a finom kis stiklik, ahogyan a támogatottságához képest sokszorosan túlreprezentált Párbeszéd alól elkezdik kihúzni a szőnyeget a DK-sok. Karácsony valószínűleg felújította az ismeretséget az unicumos üveggel. A főpolgármesteri reményei nemhogy gyenge lábakon állnak, de lassan lábai sincsenek. Egy pártigazgató lépett le most tőlük. Vajon Olivio is unicumozott annó 2014-ben a pártirodában? https://hvg.hu/itthon/20140114_ellenzek_osszefogas_PM_Gyurcsany Remélem emellett azért kitartanak: "Tordai Bence bejelentette, a Párbeszéd külön indul az EP-választáson" https://merce.hu/2022/04/19/tovabb-aprozodik-az-ellenzeki-osszefogas-tordai-bence-bejelentette-a-parbeszed-kulon-indul-az-ep-valasztason/
ujujuj
2023. január 20. 22:43
Inkább örülniük kellene, hogy megszabadították őket az ostoba kvótanégertől. Hálátlan lipcsik.
edico
2023. január 20. 20:20
Cake-kacke-kaka
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!