Nógrádi György: Ezt a háborút az ukránok kiprovokálták

2023. január 17. 20:38

„A háborút az oroszok kezdték, ezt senki nem vitatja. De ha egy pár hónapot visszamegyek, akkor azt látom, hogy folyamatos volt az ukrán provokáció” – értékelt a biztonságpolitikai szakértő kedden.

2023. január 17. 20:38
null

Lassan 11 hónapja folyik az ukrajnai háború” – emlékeztet keddi adásának kapcsán az ATV CSATT című műsora, melynek vendégei ezúttal Bendarzsevszkij Anton, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, Stier Gábor, a Moszkvater.com alapító-főszerkesztője, Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense és Nógrádi György biztonságpolitikai elemző voltak.

Az adás során számos téma szóba került. Szó esett például arról, hogy Oroszország vagy Ukrajna áll-e nyerésre a háborúban? Mennyire viselik meg a feleket az orosz szankciók, valamint szóba került az is: mekkora támogatásra van szüksége Ukrajnának.

Nógrádi György: A háborút Oroszország kezdte, de Ukrajna provokálta ki

A háború kirobbanása kapcsán Nógrádi György például úgy fogalmazott: „van egy francia politikus, aki azt mondta, hogy a hazaárulás dátum kérdése”.

De ha egy pár hónapot visszamegyek, akkor azt látom, hogy folyamatos volt az ukrán provokáció. Oroszokat gyilkoltak, gyújtottak rájuk házakat” – részletezte a szakértő. De

– tette hozzá.

Nógrádi György ugyanakkor kitért arra is, hogy egyértelműen látható az amerikai érdek a háború kapcsán, ahogyan az is belátható, hogy Ukrajna egy hétig nem tudna fennmaradni nyugati támogatás nélkül.

A biztonságpolitikai szakértő fent idézett elemzését az alábbi videóban, 3 perctől kezdődően hallgathatja vissza:

Nyitókép: Képkocka/YouTube-videó

Összesen 434 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2023. január 27. 14:35
nicsak, egy putlerseggnyaló rubelcsicska.
BRAAJEN
2023. január 18. 19:15
A jó kurvaanyádat baszd teherbe te elmebeteg köcsög!
Töki
2023. január 18. 11:42
De ezzel mi újat mondott? Nem értem! Ezt mindenki tudja, kivéve a szemellenzős neolibernyák kutyákat, akik már csak azért sem akarnak tudomást venni a tényekről! Az ilyenekkel teljesen felesleges vitázni! Érthetetlenek.
Ati Papa
2023. január 18. 11:38
Mondhattok bármit is, Nógrádi György nagyon tehetséges ember. Sikerült neki már eddig is 324 db. néha egymást is anyázó kommentcunamit elindítani. Amellett nagyon bátor ember is. Nem vak ez csak vakmerő alapon nem tart attól, hogy beállít hozzá két kétajtós szekrény méretű békeharcos két méretes pofonnal beköszönve: Azt mondtad, hogy hernyótalpas az anyám?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!