Medvegyev: Litvánia és Lengyelország birodalmi ambíciótól és fantomfájdalomtól szenved

2023. január 12. 07:32

Hamar fémhulladékok lesznek az Ukrajnának adott Leopardok az orosz vezető szerint.

2023. január 12. 07:32
null

Dmitrij Medvegyev reagált azokra a hírekre, melyek szerint Lengyelország Leopard harckocsikat ad át Ukrajnának, tudósít az Index. Közleményében Medvegyev

Ukrajna, Litvánia és Lengyelország vezetőit „nyomorultaknak, birodalmi ambícióktól és fantomfájdalmaktól szenvedőknek” hívta.

Ezek „Lvivben – amely ismét a Lemberg nevet fogja viselni –, találkoznak majd, hogy a nyugat-ukrajnai területeket megfelelően ki lehessen osztani az uraknak” – fogalmazott a volt orosz elnök.

Nyitóképünk forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

***

Somkuti: Oroszország 2023-ban felőrli Ukrajnát a háborúban

2023 kora tavaszán mindkét szemben álló fél hadműveleteket fog kezdeményezni, az oroszok a Donbaszra koncentrálnak, és várhatóan a felmorzsoló taktikájukat folytatják majd, hogy lebontsák az ukrán haderő harcképességét. Moszkva célja az, hogy mindenáron elérje, hogy Ukrajna ne jelenthessen többé katonai és politikai veszélyt Oroszország számára. Milyen hadműveletek várhatóak 2023 kora tavaszán? Kinek milyen veszteségei vannak? Mit akar ebből a háborúból kihozni a NATO? Somkuti Bálint válaszol a Mandiner Világrend adásában.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. január 12. 16:01
Lemberg magyarul Ilyvó. Már be is nyújtottam Hunnia nevében igényünket Ilyvóra, Munkácsra ? Beregszászra, meg Ungvárra.
zolizolizoltan
2023. január 12. 11:19
Hiába gyűri magát ez a flúgos Medvegyev, nem lesz Putyin utóda.
LancelotDuLac
2023. január 12. 11:19
Nna, megy a szarmaszatolás, amit a komcsi orosz akar és csinál azt rákenni a másikra - ócska,öreg komcsi trükk XDD
dezilluzionista
2023. január 12. 11:02
Delúzió.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!