Lengyel lap: Csak Orbán Viktor meri kimondani, hogy az orosz-ukrán háborún az Egyesült Államok nyerészkedik

2023. január 12. 09:43

„Azok, akik azt állítják, hogy segítenek, azok keresik a legtöbb pénzt”– olvasható a portál cikkében.

2023. január 12. 09:43
null

Pawel Lisicki, a Do Rzeczy újságírójával folytatott interjújában az olvasható, hogy minél tovább tart a háború, annál többet keres rajta a katonai lobbi – erről tájékoztatott szerdán a lengyel lap.

A szerző szerint ezzel kapcsolatban Orbán Viktor már elmondta azt, amit Lengyelországban nem szabad, ugyanis Magyarország miniszterelnöke kimondta, hogy

valójában Oroszország, de az Egyesült Államok is pénzt keres a háborún,

mert a cseppfolyósított gáz ára emelkedett, és ebből az egész fegyvergyártó lobbi jár jól. „Azok, akik azt állítják, hogy segítenek, azok keresik a legtöbb pénzt”– jegyezte meg Pawel Lisicki.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. január 13. 09:15
Minden háborúban valakik nagyon meggazdagod/nak/tak. Az egyik ilyen a Napóleoni háború... no és a "világháborúk"... a svájci bankok segítségeivel -is...
smarton84
2023. január 13. 08:11
Persze, hogy nyerészkedik. Ahogy az oroszok is nyerészkedni akarnának, de sajnos nem megy.
Robert69
2023. január 12. 23:11
Szinte biztosan az amcsik hergelik a lengyeleket, hogy adjanak Leopárdokat az ukránknak, mert ha kilőnek egy párat az oroszok akkor huss a német export álmoknak! Akkor a leváltani készülő M1Abrams flottának már nem a sivatagban kell majd elrohadnia, hanem kis festés meg marketing után lehet eladni őket annak aki lemondja a Leokat. Amerika keresi az új lövészpáncélosát, leváltani az MCV80-asait. Milyen furcsa egybeesés pont ezeket adják most ukrajnának. Nem kis reklám az ócskavasnak és ugye ezek helyére meg kell az új.
Brabham1963
2023. január 12. 19:02
Méghogy Orbán méri kimondani!! 12 év fosztogatását most mindenkire veri aki él és mozog! Ő nem hibás semmiért!! Szánalmas fityesz birkák, mekkora hülyék vsgytok:(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!