Ceglédi szerint az ellenzék terve az volt, hogy Karácsony kapja majd Amerikából a pénzeket

2022. december 03. 13:53

A politikai elemző szerint ezért jöhetett létre a 99 Mozgalom is.

2022. december 03. 13:53
null

Az ATV Öt című adásában szóba került a baloldal amerikai kampánytámogatása is, ezzel kapcsolatban Ceglédi Zoltán politikai elemző úgy vélekedett, itt nem csak arról van szó, hogy a kormányoldal „kommunikációban nyírná” az ellenzéket. 

Eredetileg a terv úgy nézett ki, hogy Karácsony Gergely lesz a miniszterelnök-jelölt, (...) és nem a Mindenki Magyarországa Mozgalom kapta volna ezeket a pénzeket, hanem a 99 Mozgalom”

– mondta Ceglédi. 

Okfejtését azzal folytatta, hogy ezt megerősítendő Amerikába kiment „Karácsony embere, aki korábban Bajnai ember volt –sőt, még mindig az– pénzeket szerez, ideküldi”, utalva Korányi Dávidra, az Action for Democracy vezetőjére.

Ceglédi azt is elmondta: nem arról van, hogy ezt a társaságot „kommunikációval akarják nyírni, 

ez egy erőközpont”,

ami a politikai elemző szerint a Budapest 150 eseménysorozattal szeretné folytatni a 99 Mozgalom pályafutását. 

Ceglédi okfejtését visszanézheti itt:

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
444ről kitiltott
2022. december 04. 13:26
A Ceglédi és a Hont akik a Lendvayból kapják a fizetésüket. Nagyon hiteles emberek. :) Minden megszólalásuk akár Hollik szájából is elhangozhatna.
FAbika
2022. december 04. 01:01
Szerintem az adatgyűjtés volt a cél. A radikalizálható egyéneket keresik, akik egy terrorszervezet sejtjei lehetnek. Tüntetések, lezárások, balhék, akár még több is.
Jooee
2022. december 03. 17:56
Nyilván, mindent letagadnak. Olyan libsi nincs is, amelyik ne lopna és ne hazudna!
formaegy
2022. december 03. 17:52
Le kellett cserélni, mert bizonyos megbeszéléseken nem lehetett ott a tolmács, ez a szerencsétlen annyit tudott volna csak mondani, hogy - mani, mani, mani )))))))))))))))))))))))) Na jó. Még annyit is hogy dollár, dollár, dollár. ))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!