Üzent Orbán Viktor a sálját kritizálóknak

2022. november 22. 13:04

„A magyar válogatott minden magyar csapata, bárhol is éljenek!” – mutatott rá a magyar kormányfő.

2022. november 22. 13:04
null

Rövid, de velős üzenetet küldött Orbán Viktor válaszul azokra, akik Nagy-Magyarországot ábrázoló sálja miatt kritizálták. 

A kormányfő akkor viselte ezt a sálat, amikor Dzsudzsák Balázstól búcsúzott. Kritikával illette a sálat többek között Daniel Freund német liberális politikus, bekérette a magyar nagykövetet az ukrán külügy, és a románok is méltatlankodtak.

A foci nem politika. Ne lássunk bele olyat, ami nincs. A magyar válogatott minden magyar csapata, bárhol is éljenek!”

– reagált a magyar kormányfő.

A miniszterelnök bejegyzését az alábbiakban olvashtatja:

Nyitókép: Johanna Geron / POOL / AFP

Összesen 400 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csak Igazságot
2022. november 23. 08:47
Akkor a politikát ne vigye a fociba drága pökhendi úr, sajnos Magyarországot vezetők mindig az agreszorok mellé ált most is sikerült kiválasztani, régen a legjobban utált kommunistákat, nem tudom mit ígértek neki, és azért lett belőle a legnagyobb pávatáncos .
aldasban es hitben elve
2022. november 22. 21:10
Ha adódna lehetőségem az ukrajnai magyar nagykövetnek feltenni egyetlen kérdést, ez lenne az: hogy bírta ki röhögés nélkül, amikor megtudta berendelésének okát. Ez a lépés "furcsaságában" túltett az USA problémás szellemi képességekkel uralkodó elnökének is minden egyes megnyilvánulásán. Felmerül a kérdés: az a biológiai csökevény, aki ezúttal egy sál mintázata okán kötött bele a magyarok miniszterelnökébe, ugyanazon minősegű agyi teljesítmény birtokában leledz-e, mint az idős, beteg, elnöknek titulált, de diktátorkent viselkedő uralkodó avagy viszonylag fiatal kora ellenére annál is jobban megroggyant elmével játsza visszataszító szerepet, mint aki beillatosítja Nagy-Britannia hercegnéjének tartózkodási helyét, holtakat keres az élők között vagy kézfogó üdvözlésben részesíti azokat, akik nincsenek jelen. Igen vegyes nemzetiségű közösségben nézve a világbajnokságot, összesen 5 nemzet polgárától tudom, hogy ami manapság a magyar nemzet megválasztott vezetője ellen folyik, annak hátterében az irigység a legerőteljesebb mozgató erő. Ezen felül ők ezen a sál-ügyleten csak nevetni tudnak és szégyennek tartják az összes idiótát. Életemet végigdolgozva, sok irigy emberrel hozott össze a sors, de ilyen mértékben primitiv emberekkel, mint a miniszterelnöki sálon "lovagló" szerencsétlen hülyék hada, soha nem találkoztam. Mindenki, aki ebbe belefolyt, tökéletesen bemutatkozott a világnak. Igazi kilétük két sokat mondó szóval maradéktalanul leírható: zelenszkij-nivó. Lehet megdöbbenve hahotázni az idétleneken es elkeseredve sírni annak a szellemi mélységnek a fájdalmas tudatlán, amibe az emberiség taszítja önmagát, ha ilyen karakterű, színvonaltalan führereket megtúr egyetlen percig is. Az ábra világos, mint szégyen az elkövetőkre nézve, ám elsőrendű magyarázat. Orban Viktor nagyon-nagyon fontos ember. Nem látok jelentősebb egyéniséget korunk politikusai között. Nála nagyobb érdeklődés senkit nem kísér. Hiába, ő valamit tud. Olyat, amit a többi nem: használja az eszet, mert van neki. Ma rendkívül "ritka madár" az ilyen. Hát szánalmas majmok ! Irigyeljétek. Jön az V4-ek csúcstalálkozója, javaslom, lelki szemeitekkel mostmár talán vetkőztessetek is le. Eleddig ez meg nem történt meg ugyanis. Ha a fiatalabbak nem tudnák, felhívom figyelmüket, hogy a miniszterelnök ifjú korában még azt is előírták a katonaságnal, ki mit mely oldalán "tárol", s ez a szokás megmaradt életük végéig. Rajta hát. Micsoda téma lesz, ha a miniszterelnök fekete zoknijában valahol rejtezett egy sötétbarna csik. Jujjjjjj. Ingjének gallérján volt egy hajszál. Jujjjjjjjjjjjj. Úgy mozdult, hogy a nyakkendő egy pillanatra nem takarta a 3-ik es 4-ik inggombot. Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Előző nap 3-mal több hajszála volt. Hol van az a három? Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Éjjel titokban találkozott Putyinnal hogy neki ajándékozzon egy tincset? Jujjjjjjjjjjj-jujjjjjjjjjjj-jujjjjjjjjjjj.
smarton84
2022. november 22. 19:56
A magyar csapatban legalább hárman nem is beszélnek magyarul. Orbán országában ez nem elvárás.
jánosbácsi
2022. november 22. 19:51
Figyeljetek fijúg ez nagyon fontos! Szóljatok Orbán Viktornak is ,ha találkoztok vele.:D Az osztrák külügyminisztérium is reagált arra a Politiconak, hogy Orbán Viktor vasárnap olyan sállal a nyakában jelent meg a magyar-görög labdarúgó-mérkőzésén a Puskás Arénában, amelyen Nagy-Magyarország térképe szerepelt. Az osztrákok azt mondták, „Gyors pillantást vetettünk a bécsi külügyminisztérium történelmi térképeire, amelyek megerősítették az előzetes gyanút, miszerint az Osztrák-Magyar Monarchián belüli Magyar Királyság körülbelül 100 évvel ezelőtt megszűnt létezni.” Hozzátették: „Erről a fejleményről a lehető leghamarabb tájékoztatni fogjuk magyar szomszédainkat is.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!