Rendőrök húzták vissza a Margit hídról leugrani készülő lányt (Videó)

2022. november 29. 09:57

A híd szélén zokogó nőt a ruhájánál fogva húzták vissza.

2022. november 29. 09:57
null

A budapesti rendőrök egy 21 éves külföldi nőt húztak vissza a Margit híd pillérjéről, mert a vízbe akart ugrani. A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2022. november 27-én 17 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy nő a Margit híd korlátján kívül áll, és bele akar ugrani a Dunába.

A VI. és XIII. Kerületi Rendőrkapitányságok rendőrei három percen belül, egyszerre érkeztek a helyszínre, ahol a fiatal nő hangosan sírt és többször elmondta, hogy meg akar halni. A XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei azonnal cselekedtek; miközben Nádasdi Csaba r. őrmester szóval tartotta a zokogó nőt, addig Mihály Roland r. őrmester a beton pillért átmászva lassan megközelítette őt.

A két járőr segítségére a VI. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai, Zsikla Hunor r.hadnagy, valamint Bozsoki Sándor r. törzsőrmester voltak, akikkel közösen a nőt ruhájánál fogva a korláton átemelték és biztonságba helyezték. Ezt követően a fiatalt átadták a mentőknek, akik további vizsgálatokra kórházba vitték. ​​

Nyitókép: Police.hu

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lami66
2022. november 29. 11:30
Ez nem akart öngyilkos lenni. Az öngyilkos odamegy, átlép a korláton és ugrik. Aki ott áll, percekig kesereg, megvárja a rendőröket stb. annak egyetlen baja van: nincs senki az életében aki komolyan figyelne rá, akinek elmondhatná a problémáit, és aki erőt adna neki, segítené. Ilyenkor derül ki a fészbukkon levő párszáz ismerősből mennyi az aki valóban ér valamit.
csak szerényen
2022. november 29. 11:18
Egy kicsit belövögeti magát, aztán a feldobódás után jön a depi...
wadcutter
2022. november 29. 11:11
Hál'Istennek nem történt tragédia, de minek jön ide egy külföldi a Dunába ugrani. Nincs máshol folyó? Szerintem innentől már magyar állampolgár, mert ujjászületett most nálunk.
szóda
2022. november 29. 10:45
Elismerésem a rendőröknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!