Tóta W. Árpád: Egy lépésre vagyunk attól, hogy tényleg inkább kukás legyél, mint tanár

2022. október 04. 17:02

A publicista közösségi oldalán osztotta meg véleményét.

2022. október 04. 17:02
null

Tóta W. Árpád szeptember elején úgy fogalmazott ezt cikkében, hogy ha nem változik semmi, akkor nem lesz többé szerinte egyetlen fiatal sem, aki a tanítást választja. Akkor azt írta, korábban őt azzal ijesztgették, hogy kukás lesz, a jövőben majd azt mondják majd, hogy 

tanulj, nehogy tanár legyél. 

Ezzel kapcsolatban most a Facebookon azt írta a HVG szerzője, hogy addig is lehet tanulni a kukásoktól, ha a taxisoktól nem sikerült. Mint ismert, a kukások kedden nem vették fel a munkát az alacsony fizetésük miatt.

Nem érdekli őket, mit ír erről a sztrájktörvény, pláne hogy Kövér László szerint mi a tisztességes. Egy lépésre vagyunk attól, hogy tényleg inkább kukás legyél, mint tanár”

– fogalmazott Tóta W.

Nyitókép: Youtube/HVG

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidéki55
2022. október 06. 10:32
Még egy hónapig ne legyen szemét szállítás a fővárosban a pedagógus sztrájkot is elfelejtik és lehet egymást hibáztatni
Sulammit
2022. október 05. 22:13
Árpád, olvasd csak! Karácsony Gergelyék kirúgással fenyegetik a sztrájkolókat Sztrájkba léptek a kukások a fővárosi közterületfenntartónál, az FKF-nél. Azt sérelmezik, hogy a főváros baloldali vezetése hazugságokat terjeszt a fizetésükről, ráadásul ellenőröket vettek fel, hogy kémkedjenek a dolgozók után, az ellenőrök viszont sokkal többet keresnek, mint ők. A sztrájkról beszámoló Blikk tudósítása szerint a fővárosi cég baloldali vezetése nem hajlandó tárgyalni a dolgozókkal, sőt kirúgással fenyegették meg őket
Sulammit
2022. október 05. 22:05
Akkor tedd meg azt az egy lépést, mivel tanári diplomád van, hogy kukás legyél. Úgyis ez a kisfiúk álma.
Bokros Birka
2022. október 05. 19:16
Weisz elvtárs te is elmehetnél WC-t takarítani, mindenki jobban járna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!