Kuleba szerint „abszurd”, hogy atombombát használjanak, közben Zelenszkij ledobatná azt az oroszokra

2022. október 23. 21:25

Az ukrán külügyminiszter szerint az oroszok hazudnak, Zelenszkij pedig közben ledobatná az atomot a Nyugattal, ha Kijevet támadás érné.

2022. október 23. 21:25
null

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, az oroszok szerint Zelenszkij „piszkos bombát” vethet be. Szergej Sojgu akkor azt fejtette ki, hogy az ukránok az atombombával ki akarják terjeszteni a konfliktust. Erre válaszolt most Kuleba.

Az ukrán külügyminiszter Twitteren azt írta:

„Először is, Ukrajna az atomsorompó-szerződés elkötelezett részese. Nincsenek piszkos bombáink és nem is tervezünk ilyeneket előállítani. Másodszor, az oroszok gyakran másokat vádolnak olyasmivel, amit ők maguk készülnek elkövetni” – tette hozzá a miniszter.

Érdekesség, hogy az ukrán külügyminiszter állítása ellenére Zelenszkij korábban közölte, hogy ledobatná az atomot az oroszokra, ha Kijevet támadás érné.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. október 25. 02:16
Abban egyszer már hazudtak. És aki egyszer hazudik, az mindig hazudik. Eszükbe se jusson. Vagy verjék ki belőle.
sorivo4
2022. október 25. 02:14
Ahogy a krími hidat sem robbantották fel, ugye?
Molnár Jenő
2022. október 24. 19:26
Kiváló színészek úgy látszik a világ habzsolja a hülyeséget.
vajda
2022. október 24. 08:55
"Itt hármat: https://thedreizinreport.com/2.." Kedves fidernyák testvérem, ennyire nem lehetsz buta. Szerintem az általad citált honlapon az oroszok lassan már Kijevet is elfoglalták. A Katyini mészárlást pedig az ukránok követték el. Csak egy rövid idézet ugyaninnen: "Bár szerencsétlenek százai még mindig börtönben vannak, mert 20 hónappal ezelőtt csupán 20 percre behatoltak a Capitoliumba (sokan a szélesre tárt ajtókon keresztül sétáltak be, és nem is vették észre a bűncselekményüket)....."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!