Az oroszok szerint Zelenszkij „piszkos bombát” vethet be

2022. október 23. 17:03

Sojgu szerint az ukránok az atombombával ki akarják terjeszteni a konfliktust.

2022. október 23. 17:03
null

Fennáll a veszély, hogy Ukrajna „piszkos bombát” vet be a konfliktus kiterjesztése érdekében – jelentette ki Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter francia és török hivatali kollégáinak vasárnapi telefonbeszélgetésük során az orosz minisztérium közlése szerint. Sojgu előbb Sébastien Lecornuval, majd Hulusi Akar török védelmi miniszterrel beszélt.

Az orosz minisztérium szerint az ukrajnai helyzetben egyre nagyobb a veszélye az „ellenőrizetlen eszkalációnak”. A Ria Novosztyi orosz állami hírügynökség azt állította, hogy Kijev gyakorlatilag befejezte egy kis taktikai atombomba előállítását, és készen áll arra, hogy saját területén működésbe hozza azt, és „ezzel erőteljes oroszellenes kampányt indítson, amelynek célja a Moszkva iránti bizalom aláásása”.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
graycivil
2022. október 24. 20:24
https://huppa.hu/szele-tamas-valamire-keszulnek-az-oroszok/
graycivil
2022. október 24. 20:21
Amúgy meg azt valóban el tudom hinni, amit Orbán mondott arról, hogy sok német szívesebben élne itt, mint Németországban. Onnan szívesen jönnének a "keverfajúságtól" félő nácik, innen pedig szívesen mennének el nagyon sokan a nácik miatt.
graycivil
2022. október 24. 20:16
Amúgy jellemző a Mandinerre, hogy a további fejleményeket (USA, UK és Fro. megkeresése, és a három ország közös nyilatkozata erre a baromságra) már nem szerepeltetik a cikkben, csakis Sojgu rágalmazásait.
graycivil
2022. október 24. 20:12
Benéztem erre a posztra, mert reméltem, hogy még a NER-birkák sem annyira hülyék, hogy ezt a baromságot elhiggyék. DE...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!