Otthonában gyógyul tovább az I. kerületi iskolában megkéselt fiú

2022. október 19. 19:19

Samut az osztálytársa késelte meg a szünetben.

2022. október 19. 19:19
null

Jobban van és kiengedték a kórházból Samut, akit osztálytársa késelt meg bő egy hete. A Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban egy óraközi szünetben szúrta meg váratlanul a fiatal fiút osztálytársa, Bertold. A gyors orvosi beavatkozás valószínűleg az életét mentette meg az iskolásnak, ugyanis életveszélyes nyaki sérülésekkel szállították kórházba.

A Bors szerint a mentális problémákkal küszködő támadót évek óta piszkálták az iskolatársai és a támadás nem volt teljesen váratlan, hiszen a diák állítólag már korábban mondogatta, hogy valakit meg fog ölni.

Zamecsnik Tamás a támadó fiú védőügyvédje a bulvárlapnak elmondta, a rácsok mögött lévő gyerek a körülményekhez képest jól van, szüleivel is találkozhatott, korrektek a viszonyok. 

Az iskola MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az esetnek semmilyen előzménye nem volt. A késelő iskolásról azóta korábbi viselkedéséről készült videó is kikerült az internetre:

A címlapkép illusztráció. Kép forrása: Pixabay, Turmisu

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AGab
2022. október 19. 19:59
További, teljes felépülést kívánok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!