Kadirov: Fuss, Zelenszkij, fuss Nyugatra, és ne nézz hátra!

2022. október 10. 11:26

A csecsen hadvezér is megszólalt a kijevi rakétatámadás után, fenyegető üzenetet küldött az ukrán elnöknek.

2022. október 10. 11:26
null

„Zelenszkij panaszkodik, amiért támadás érte Kijevet és más nagyvárosokat” – kezdte Telegram-üzenetét Ramzan Kadirov. 

Mit hittél, te palimadár? Hogy neked szabad, másoknak nem?”

– folytatta a csecsen vezér, aki szerint az ukrán fél „nyolc éven át civileket bombázott, a Donbasz városainak infrastruktúráját lerombolta, atomerőművet lőtt, hidakat robbantott”.

Mi figyelmeztettünk téged, Zelenszkij. Megmondtuk, hogy Oroszország még el sem kezdte a harcot, úgyhogy ne panaszkodj itt. Fuss inkább a Nyugat felé, anélkül, hogy hátranéznél”.

– zárta bejegyzését Kadirov.

Kapcsolódó 

Robbanások történtek Kijevben

Kijev mellett több ukrán várost is lőttek az oroszok hétfőn reggel. Zsitomirból, Dnyipróból, Ternopilból, Mikolajivból és Hmelnyickijből is jelentettek robbantásokat, sőt az Ukrajna nyugati részén fekvő Lvivből is. Bővebben...

Kijev mellett több ukrán várost is lőttek az oroszok hétfőn reggel. Zsitomirból, Dnyipróból, Ternopilból, Mikolajivból és Hmelnyickijből is jelentettek robbantásokat, sőt az Ukrajna nyugati részén fekvő Lvivből is.

Nyitókép: Natalia Kolesnikova / AFP

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. október 10. 16:41
Na végre, a következő célpont ez a szarházi kazár faszzongorista lesz!
Salamander
2022. október 10. 15:43
Kadirov a lehető legjobb javaslattal élt, amit ha Zelenszkij megfogadna talán nem lenne gyászos vége az életének. Az USA (az angolszászok) ugyanis nem szokták megvédeni a kollaboránsokat, ha úgy hozza a helyzet. Lásd. Irak, Szaddam Husszein, Afganisztán, Kadhafi, Mubarak, Oszama Bin Láden stb. ezek az államok, személyek mind az USA által támogatott részben vagy teljesen kollaboránsok voltak. Mára mindenhol polgárháború, felfordulás és halottak millióit találjuk - köztük az említett vezetőket is. Tehát Zelenszkij úgy tűnik rossz lóra tett, vagyis ennek számára nem lehet jó vége.
Lajoss
2022. október 10. 13:57
Kadirov-tahó koktél..mandiner.ru
veszettfejsze
2022. október 10. 13:29
Kadirov nem azt mondta pár hete megilletődve hogy ezentúl nem fog annyit nyilatkozni? (Kaphatott valami körmöst a fejesvonalzóval) Erre tessék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!