Pénzbüntetést kapott Krím szépe, amiért egy ukrán dalt énekelt az Instagramon

2022. október 04. 21:51

A videóban szerepelt a barátnője is, őt tíz nap elzárással büntették.

2022. október 04. 21:51
null

A bíróság szerint az idei Krím-szépe lejáratta az orosz hadsereget, miután barátnőjével egy Instagram-sztoriban egy hazafias ukrán dalt énekeltek. A két lány a Cservona Kalina számot énekelte, a szépségverseny győztese, Olga Valejeva negyvenezer rubel pénzbüntetést, barátnője tíz nap elzárást kapott – írja a New York Post

Védekezésükben az állt, nem tudták, hogy a dalnak nacionalista jellege van, nem akartak az énekléssel propagandát terjeszteni, azt hitték, csak egy ukrán dalt énekelnek, amit régóta ismernek. 

Nyitókép: Instagram

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2022. október 05. 19:28
Mivel a dal szövegében benne van, hogy az ukránokról lerázzuk Moszkva igáját, egy okos nőnél nem túl meggyőző a ''nem tudtam'' védekezés. Egy szép nőnek nem muszáj okosnak is lenni, de ez pont nem szép, úgyhogy keressen más mentséget
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. október 05. 16:54
A Bandera fasiszta terrorszervezet indulóját énekelte. Csak ezt a mandiner valamiért nem meri közölni.
csulak
2022. október 05. 16:45
ez a tyuk minden csak nem szep
Rodolfo
2022. október 05. 09:56
Ez a nő egyáltalán nem szép. Egy igazi karikatúra saját magáról. Kifejezetten randa. Aránytalan fejszerkezet, test, botox a fején mindenütt. Photoshop-szökevény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!