Szeméthelyzet: már automata üzenet fogadja az elkeseredett budapestieket

2022. október 06. 12:03

Az FKF ügyfélszolgálatánál csak a szemétszállítás fennakadásán kívüli ügyekben állnának rendelkezésre.

2022. október 06. 12:03
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt,

nem enyhül a szemétkáosz Budapesten: Karácsony már a katasztrófavédelemhez fordulhatott.

A főpolgármester szerint közegészségügyi veszélyhelyzet fenyeget, amennyiben nem viszik el a szemetet, erre azonban a fővárosi cég, az FKF jelenleg nem alkalmas. Erről itt írtunk bővebben.

Felhívtuk az FKF-et

A szemétszállítás fennakadása kapcsán a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) ügyfélszolgálatához fordultunk volna kérdéssel, azonban már az automatikus üzenetből kiderült:

az érdeklődésünk alapját képező ügyben tehát pont nem.

Kapcsolódó

Nem enyhül a szemétkáosz Budapesten: Karácsony már a katasztrófavédelemhez fordulhatott

A főpolgármester szerint közegészségügyi veszélyhelyzet fenyeget, amennyiben nem viszik el a szemetet, erre azonban a fővárosi cég, az FKF jelenleg nem alkalmas. Bővebben!

Nyitóképünk csupán illusztráció. Szerkesztés: Mandiner

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. október 06. 17:55
Semmi baj nincs emberek!!! Reggelre a felgyülemlett hulladék is kap egy saját felfestett sávot. A maradék részen pedig sétálva vagy kerékpárral lehet majd válogatni a felhalmozott kincsek között.
Takagi
2022. október 06. 15:58
Azonnali ellenőrzést, hogy hová lett a pénz. SOS felelőségrevonást, mert ez már az alkalmatlanság csúcsa. Mindent nem lehet megúszni. Elég volt.
neszti
2022. október 06. 14:40
libernyák handa-banda tartozása mindig van, lesz, mert a számlákat határidőre kell teljesíteni, a kiegyenlítésig az tartozás lesz de a nhkv-nek nincs lejárt számlája az FKF felé!
Hunmagyar
2022. október 06. 14:28
A szemét gyűlik a szemét varosvezetés körül. Összehordja a szél. Továbbra is azon a rejtélyen gondolkodom, hogyan tudta a rákosi, kádári kommunista örökséget továbbvivő globalista oldal ennyire átverni s rávenni a fővárosiakat, hogy megválasszák őket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!