Zuglóban győzött a fideszes jelölt

2022. szeptember 18. 20:06

„Gratulálunk Juhász-Pintér Pál! Előre megyünk, nem hátra!” – írta közösségi oldalán a Fidesz zuglói választókerületi elnöke.

2022. szeptember 18. 20:06
null

Mint ismert, a párbeszédes Szabó Rebeka országgyűlési mandátumszerzését követően időközi választást tartottak Zuglóban, Karácsony Gergely pályafutásának korábbi színhelyén.

A 9-es számú választókörzetben az ellenzéki oldalról Szabó párttársa, Kökény Dalma Ilona indult, akinek személyesen kampányolt a főpolgármester és maga Szabó Rebeka is, sikertelenül. 

Kökénnyel szemben a kormánypártok Juhász-Pintér Pált indították, aki be is húzta a voksolást. 

A kormánypárt jelöltje 790 (40,16 százalék), az ellenzéké pedig 720 szavazatott (36,6 százalék) kapott.

„Győzött a józan ész. Óriási eredményt értünk el Zuglóban: Palival a kerületünkért valóban tenni akaró képviselővel bővül az önkormányzat. Gratulálunk Juhász-Pintér Pál! Előre megyünk, nem hátra!” – számolt be az eredményről hivatalos közösségi oldalán Borbély Ádám, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke.

Nyitókép: Facebook

Összesen 309 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helemba
2022. szeptember 19. 09:40
Ez mutatja, hogy mi a választási autokrácia. A fidesz "megtámogatja" - persze közpénzből - a neki tetsző bűnöző Tóth Csabát, aki utána elvisz 21 %-ot. 36+21 az 57%, mégis a fidesz-náci nyer.
flesh ripper
2022. szeptember 19. 09:02
Ébredezik a valóság Ott, hol eddig tarolt az ostobaság, Megérkezett a józanság Makarenkói pofonok után az objektivitás.
masikhozzaszolo
2022. szeptember 19. 09:00
Szabadok ezek a választások? Jogállam nincs, az látszik, jogállamban nem lehetne így szavazni. Nehogy azt higgyük, hogy Budapest fordul! Ez csak egy kis szín, hogy úgy mondjam pár csepp parfüm a Városligeti tavon.
Gigant004
2022. szeptember 19. 08:34
A hazátlan Feri és családja gondolom erre készült. Nekik árnyékkormány, másoknak választási győzelem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!