Katonai szakértő: Az oroszok egy lövés nélkül adták fel Bilohorivkát

2022. szeptember 19. 21:03

Demkó Attila szerint valami hiba lehet az orosz hadseregben, mivel „ha az ellenségnek komoly esélye van, hogy mögénk kerüljön, nem előre megyünk hanem biztosítjuk a szárnyat”.

2022. szeptember 19. 21:03
null

Érdekes információt osztott meg Demkó Attila az orosz hadsereg állapotáról. A biztonságpolitikai szakértő orosz forrásával is megerősítette, hogy az oroszok feladták Bilohorivkát, „ráadásul állítólag egy lövés nélkül”. Demkó hozzátette, hogy ezzel a manőverrel megnyílt az út Liszicsanszk felé.

Miért is érdekes ez?

Demkó Attila szerint valami hiba van a képben: kiemelte a szakértő, hogy úgy adták fel az oroszok, hogy pár kilométerre délre még támadnak épp. 

Nyitókép: Mandiner Archív 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ahorvath06
2022. szeptember 20. 17:13
Demkó szektor újra "ollézik".
Pathfinder76
2022. szeptember 20. 12:48
Arról valami,hogy a Kinburn-félszigetnél,Ocsakovval szemben,az ukrán különleges erők támadási kísérletét vérbe fojtották? Az,hogy a DNR gyalogság bevette Zajcevót,és Majorszkot ostromolja?
madar299
2022. szeptember 20. 08:23
Nem mind arany , ami annak látszik .
dezodor
2022. szeptember 20. 08:12
Demkó minden csak nem katonai szakértő. A valós fronthelyzetről kb annyit tud mint mi, telegram üzenetekből. Attól függ ki mennyire van csatornázva, teljesen szubjektív, személy szerint úgy látom hogy az ukránok sokkal erősebben ferdítenek, az orosz inkább elhallgatja, de hogy a dicső ukrán haderő, teljesen mozgósítva nem bír 150ezer orosszal kissé elgondolkodtató. Ez szakértőzés olyan mintha Tálast biztonságpolitikai szakinak hívnánk, nettó NATO-propagandista a tanszékével együtt. Köze nincs az objektív elemzéshez. Bár a Rácz még nála is nagyobb nyugatmajmoló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!