Schiffer az új bejelentésről: Ilyen az, amikor a hatalmi téboly és a profitéhség az életösztönt is felülírja

2022. augusztus 05. 12:45

A baloldali politikus, ügyvéd kommentálta a tűzifa biztosítását célzó új jogszabályt.

2022. augusztus 05. 12:45
null

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, a legfrissebb Magyar Közlönyben „A veszélyhelyzet ideje alatt a tűzifaigények biztosításához szükséges eltérő szabályok alkalmazásáról” címmel jelent meg egy új, Orbán Viktor által szignózott kormányrendelet.

Ezt a kormányrendeletet megkönnyíti a fakitermelést, hogy biztosítani tudják a tűzifát minden arra rászorulónak.

Schiffer András, baloldali politikus, ügyvéd mindezt a következőképp kommentálta a Facebook-oldalán:

Ilyen az, amikor a hatalmi téboly és a profitéhség az életösztönt is felülírja.”

A rendeletben mellesleg többször is szóba kerül, hogy Ukrajnában fegyveres konfliktus áll fenn, illetve a humanitárius katasztrófának Magyarországon is vannak következményei, amiket el kell hárítani.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 07. 16:49
Schiffer . Dugd od aa pofád a gUg Lee-ra. Fanövekmény 1 év:13 000 000 m3 Ebből kivágunk = 6 000 000 m3. A többit húzd afaxodra !!!!! 7 000 000 m3
bonafidesupraman
2022. augusztus 07. 15:53
Már elkápesztő amit Schiffer művel családi kommenista kazá- libsi átkot szór !
amca
2022. augusztus 07. 09:36
Látod Schiffer ,mikor 1 faxkalap elvégez 1 szahar 1etemet.azt hiszi ő az Isten faxa. Aki mindenhez ért ,semmihez sem. Súgnék,Baromez. 100 000 aviátor kering teljesen feleslegesen. Formula 1 . Több millió liter benzin ég el . Milliárd ember utazik ,teljesen feleslegesen. Internet. Ja 5000 000 000 homo teljesen felesleges. Nézd a Rattusokat. szabályozzák 1 mást.
annamanna
2022. augusztus 07. 05:56
"1944 karácsonyán (...) Budapest fényárban úszott, az elsötétítés ellenére. Az üzletek kirakatai fényesen csillogtak, tömegek vásároltak pontosan úgy, mint a béke éveiben. Megvehető áru is volt dögivel. (....) Közben persze távolról ágyúdörgések hallatszottak, de mindenki úgy tett, mintha az hozzátartozna a karácsonyi forgataghoz. (....) A „csak egy nap a világ” társadalma úgy gondolta, hogy jöjjön, aminek jönni kell, de ezt a karácsonyt még a tradícióknak megfelelően éli meg. (....) minden a legnagyobb rendben, zavartalanul folyt. Csengettyű, mennyből az angyal – természetesen lemezről, ajándékbontás, puszilkodás pont úgy, ahogy egy vagy két évvel korábban, csak mi egy kicsit nagyobbak lettünk, és most öten voltunk, mert velünk volt apám egyik barátja is, akiről később tudtam meg, hogy egy nálunk megbújó zsidó. És akkor apám megszólalt, költözködjünk le az óvópincébe, és ezzel ő és Lajos bácsi az egyik rekamiéval megindultak lefelé a lépcsőházban, és elfoglalták az óvópince legjobb helyét. A költözködés természetes lármájára a többi lakó is rádöbbent a fájó valóságra. Így eset, hogy este tízre az egész ház háta mögött hagyva a karácsonyfákat, leköltözött az óvópincébe, ahonnan csak 25 nappal később mehetett vissza." https://www.antalffy-tibor.hu/vm-255-budapesti-karacsony-1944 "Itt mindenkinek utolsó tor int, Itt a cél: esti öt vagy száz forint, Itt estenként mind királyok vagyunk, Holnap már letörünk vagy meghalunk. Itt mindenkinek utolsó tor int. (...) Itt mintha a víg Halál lengene, Szinház, kávéház, cigány, bor, zene, Csók, ájulás, láz és mai siker, Mit bánjuk ma, a holnap mit mível. Itt mintha a víg Halál lengene." https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Verstar-verstar-otven-kolto-osszes-verse-2/ady-endre-13441/szeretnem-ha-szeretnenek-13AEB/a-ven-komornyik-13B6B/budapest-ejszakaja-szol-13BA2/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!