A Jobbikot támadja Jakab új pártja: „A Jobbik mára a Fidesz csicskapártja lett”

2022. augusztus 14. 15:08

„A Gyöngyösi Márton és Lukács László György-féle vezetés szembeköpte az ellenzéki szavazókat” – írta közleményében A Nép Pártján.

2022. augusztus 14. 15:08
null

Vasárnap délután A Nép Pártján nevezetű, Jakab Pétert támogató politikai formáció közösségi-média oldalán egy közleményt adott ki, melyet a Jobbiknak címeztek. A közleményben kemény szavakkal illetik a pártot, valamint annak vezetőit is.

A közlemény így szól:

„A Jobbik mára a Fidesz csicskapártja lett.

A mai napon a következő Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat, velük együtt 60 fő lép ki a Jobbikból:

Újszilvás, Dunaharaszti, Kisléta, Újfehértó, Nyírbátor, Érpatak, Taktabáj, Nagykőrös.

A Gyöngyösi Márton vezette Jobbik-elnökség mára oda jutott, hogy azokat a jobbikosokat, akik 10-15 éve lelkiismeretesen, szabadidejüket áldozva dolgoztak a kormányváltásért, semmibe nézi, közösségeiket „kamuszervezeteknek” titulálja. Azokat a jobbikosokat, akik kritizálni merészelik a pártvezetést, a közösségi médiában elhallgattatják, letiltják.

Az elmúlt időszakban a Gyöngyösi Márton és Lukács László György-féle vezetés szembeköpte az ellenzéki szavazókat, akik Jakab Péter miatt támogatták a Jobbikot.

Sajnos ki kell mondani: a Jobbik mára a Fidesz csicskapártja lett.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Romentumos Gyurcsányjugend
2022. augusztus 15. 12:14
Mamuszbik versus Papucskáné Jó kis női gombfoci
Jaja
2022. augusztus 15. 05:16
Te meg a böszme seggnyalója, büdös paraszt!
Málaga21
2022. augusztus 14. 20:55
"Azokat a jobbikosokat, akik kritizálni merészelik a pártvezetést, a közösségi médiában elhallgattatják, letiltják." Miért, jakab alatt másképp volt?
Agricola
2022. augusztus 14. 17:53
A cél, tartalom és stratégia nélküli hőzöngés azokat fogja a zászlók alá vonni, akik azonnali mennyországot várnak Jakab Pétertől, örökké termő fát, bosszút a saját élet kudarcáért, nonstop nyitva tartó, ingyen sörözőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!