Donald Trump: „Ukrajnának le kell mondania a NATO-ról és a Krímről” 

2022. augusztus 01. 22:11

A volt elnök elmondta: nem gondolja, hogy Putyinnak az lett volna a célja, hogy háborút indítson.

2022. augusztus 01. 22:11
null

A volt amerikai elnök, Donald Trump szerint Ukrajnának meg kellett volna állapodnia Vlagyimir Putyin orosz elnökkel annak érdekében, hogy megakadályozza a háborút – írja az Index.

Trump kiemelte:

„Annyit kellene mondaniuk, hogy rendben, nem csatlakozunk a NATO-hoz, és akkor lenne egy országuk. Szerintem Putyin alkut akart kötni” – fogalmazott egy amerikai podcastműsorban Trump. A volt elnök hozzátette, nem gondolja, hogy az orosz elnöknek az lett volna a célja, hogy háborút indítson – írta az Unian ukrán hírügynökség. 

Nyitókép: Kyle Mazza / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. augusztus 02. 08:36
Donald Trump: „Ukrajnának le kell mondania a NATO-ról és a Krímről”xDDDDDDD Megérkeztek Ukrajnába a régóta várt Javelin típusú amerikai páncéltörő rakétarendszerek az Egyesült Államokból - erősítette meg a sajtóban keringő híreket Petro Porosenko ukrán elnök a Facebook-oldalán. "Őszintén hálás vagyok Donald Trump amerikai elnöknek azért a korrekt döntésért, amelyet Ukrajna támogatásában, a szabadság és a demokrácia védelmében meghozott. Washington nem pusztán teljesítette a kettőnk közötti megállapodást, de demonstrálta vezető szerepét is, és példát mutatott" - mondta Porosenko. 2018. május 1.
Reszelő Aladár
2022. augusztus 02. 07:47
Akkor kimondhatjuk, emögött a proxyháború mögött nem az USA, hanem a demokraták és maga a Biden család ármánykodik és ők használják fel az USA-t saját privát céljaikra. Ukrán barátaim. Ti most nem a gonosz elleni küzdelemben harcoltok és haltok meg, hanem néhány befolyásos család és a pártjuk önös érdekeiért. Egy háború sosem úgy kezdődik, ahogy ezt a nyugati média tálalja. Nincs olyan, hogy egy ország egyszercsak megtámadja a szomszédját és olyan indok sem létezik, hogy a vezetője egy beteg állat. Viszon ennek nyomán illene lassan elgondolkozni azon is, hogy miért kellett akár választási csalásokat is elkövetve a hatalomba tolni az öreg bealvóst. Egyre inkább az az érzésem, hogy ennek a háborúnak MINDENKÉPPEN ki kellett törnie. Ezért tudták már előre a dátumot is. Valahol valami bizonyíték biztosan van. Majd egyszercsak megtudjuk.
foldizs
2022. augusztus 02. 07:38
Nyilván egy bukott elnök véleménye a döntő ilyen kérdésekben :D
szodabár
2022. augusztus 02. 07:32
A Natonak, az usanak es az uniónak kell lemondani Fuckrajnaról. És akkor vége is a háborúnak. Aki fegyvert küld az nem békét akar. Mi köze van az uniónak az egészhez? Mennyi befektetése volt Fuckrajnában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!