Vágó Istvánnak nem tetszik, hogy Mandiner-hírt vett át az ATV

2022. július 10. 07:33

A Gyurcsány-párti politikussá avanzsálódott egykori kvízmester szerint továbbá nem „kirúgták”, hanem „felmentették” az ukrán nagykövetet.

2022. július 10. 07:33
null

Mint arról szombaton beszámoltunk, kirúgták a budapesti ukrán nagykövetet, Ljubov Nepopot. A hírrel kapcsolatban megszólalt Vágó István is a közösségi oldalán, a maga sajátos módján.

Bejegyzésében ugyanis egyrészről azt sérelmezte, hogy a hírt – mint fogalmaz – az ATV híradója a Mandinertől vette át, de emellett arról is ír posztjában, hogy szerinte nem „kirúgták”, hanem „felmentették” az ukrán nagykövetet.

„Az, hogy ez a kormányszócső nem rokonszenvez Ljubov Nepop nagykövet asszonnyal, tudhatjuk, talán ezért használja vele kapcsolatban a »kirúgta« szót, miközben a hasonló sorsra jutott többi nagykövet esetében »visszahívásról« beszél. Talán a hír forrása nem tiltakozott volna, ha az ATV a hölgy esetében is ezt a kifejezést használja” fogalmaz a Gyurcsány-párt politikusa.

Kapcsolódó

Kirúgták a budapesti ukrán nagykövetet, Ljubov Nepopot

Volodimir Zelenszkij elnöki utasítással rendelte haza a nagykövetet. Bővebben...

Kép forrása: MTI / Kallos Bea

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2022. július 11. 09:07
Meghülyült vénségére...
Carcess
2022. július 11. 07:07
mivan vén komcsi? te lettél acél gyuri?
kaffogó hebrencs
2022. július 10. 23:01
Kit érdekel, hogy ennek a hülye Miferink-hívőnek mi tetszik, meg mi nem.
5m007h 0p3ra70r
2022. július 10. 21:54
A kép alapján Vágóelvtársnak vérnyomásproblémái lehetnek. Kérdem öntöl: mája rendben van, alkohol mennyi fogy naponta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!