Moszkvába látogatott a mianmari junta vezetője

2022. július 12. 19:24

Hírügynökségi közlés szerint a tábornokkal katonai és a katonai-technikai együttműködés elmélyítéséről is folytattak megbeszélést.

2022. július 12. 19:24
null

A Ria Novosztyi orosz hírügynökség tájékoztatása szerint Min Aung Hlaing, a mianmari junta vezetője egyebek között az orosz atomipar és űrkutatás vezető képviselővel is találkozott.

Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint

Min Aung Hlaing tábornokkal a katonai és a katonai-technikai együttműködés elmélyítéséről folytattak megbeszélést.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője mindemellett közölte, hogy nem terveztek találkozót Min Aung Hlaing és Vlagyimir Putyin orosz elnök között.

Oroszország kiszélesítette a mianmari katonai vezetés támogatását

Hírügynökségek megjegyezték, hogy a mianmari katonai vezetés feje két nappal azt követően látogatott az orosz fővárosba, hogy Antony Blinken amerikai külügyminiszter az Egyesült Államok fokozott nyomásgyakorlását helyezte kilátásba a juntával szemben.

A junta 2021 februárjában buktatta meg a Nobel-békedíjas Aung Szan Szú Kji választott kormányát, és azóta erőszakkal, tömeges letartóztatásokkal fojtja el a tüntetéseket. Az ukrajnai hadművelete miatt nyugati szankciók sújtotta

Oroszország az utóbbi időben kiszélesítette a mianmari katonai vezetés támogatását.

Moszkva egyebek között fegyvereket adott el Najpjidónak. Márciusban orosz katonai egységek is részt vettek a mianmari hadsereg egyik díszszemléjén.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugo Gueremi
2022. július 13. 10:16
Hitelre van szüksége az adósságok rendezéséhez, a számlák kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? magánszemélyek közötti pénzkölcsönre volt szüksége, hogy végre megbirkózzon a pénzügyi nehézségeivel kilábal a bankok által okozott zsákutcából, a hitelkérelmeinek elutasítása miatt. Az alábbi területeken tudunk segíteni: Pénzügyi Lakáshitel Beruházási hitel Konszolidációs adósság Felvehető hitel határa Második jelzálog Hitelkiváltás Személyi kölcsön Email: [email protected] WhatsApp +49 174 6264893
LancelotDuLac
2022. július 12. 22:20
Zsák a foltját megtalálja!
Micó
2022. július 12. 21:29
Ázsiai Szövetség. Borzongatóan gyönyörű.
Micó
2022. július 12. 21:28
Ez is FÉRFIAS VEZETŐ. NEM AZ A NYUGATI BUZERNYÁK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!