Liszicsanszk központja elesett

2022. július 03. 09:28

Szürreális allahu akbart ordibáló csecseneket nézni a városközpontban, de a maradék lakosság örül.

2022. július 03. 09:28
null
Demkó Attila
Demkó Attila

„Liszicsanszk központja délután elesett. Egy nem megerősített forrás szerint »Megtörtént, Zolotarovka előző éjszaka elesett, de ami súlyosabb...Priviljában megsemmisítettek egy erősített zászlóaljat az oroszok, csecsenek...megint későn adták meg a parancsot a visszavonuláshoz....Siplivkában is több különleges ukrán rendőrszázadot morzsoltak fel....már részben fejetlen a menekülés.«

Az ukrán vezérkar hetek óta kérte a visszavonulást. Ez a politika hibája. Álmodozni lehet, de ilyen a vége.

Azt hozzáteszem, hogy szürreális allahu akbart ordibalo csecseneket nezni a varoskozpontban es ha orosz lennek nem lennek erre tul buszke - de azt is hozzateszem, hogy a maradek lakossag unnepel.”

Forrás: Demkó Attila Facebook-oldala
Forrás: Demkó Attila Facebook-oldala

Nyitókép: VIKTOR ANTONYUK / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. július 04. 15:01
Ami a kijevi ruszt illeti, amit a fentebbi emberevő moslék feszegetett, nagyjából úgy igaz história, mint a magyarság finnugor eredete. Az úgynevezett 'normann' elmélettel ellentétben a legújabb kutatások a ruszok iráni; szári-méd, azaz szarmata eredetét támasztják alá. Ezt a népet nevezték rusznak, a szarmatákat, akik a szlávok megjelenése előtt őslakosok voltak volt a Dnyeper vidékén. Az első rusz fejedelmek bélyegzője a dnyeperi szarmata Aszpurgok tamgájának a mása, és ennek eredetnyomai Közép-Ázsiába, a mai Iránba vezetnek. A végső szót az összehasonlító genetikai elemzés fogja kimondani. Ez több évtizedes munka, ami ugyan már megkezdődött, de a befejezését némileg hátráltatják a veszettek. Már ameddig még élnek.
AnyádSeSzeret
2022. július 04. 09:14
Csecsen és kozák hadsereg vette be a várost, iszlám és ortodox hívők - ez ám a fehér holló :) De ők mindenekelőtt oroszok, ez a nagy különbség.
nuknuk
2022. július 03. 23:09
Érdekes Demko. A sok németországi mecset nem zavar téged?
Namond
2022. július 03. 17:12
Demkó Attila futball szakértő, tud a csecseneket üdvözlő lakossággal örülni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!