Megteltek a kijevi halottasházak

2022. július 03. 14:11

Nem egy helyen a szabad ég alatt hevernek a hullazsákok.

2022. július 03. 14:11
null

A Sky News tudósítója szerint a halál nyomasztó bűze csapta meg a hozzátartozók orrát, ahogy az ukrán főváros halottasházaiban szeretteik után kutattak. Sally Lockwood beszámolójából az is kiderült, hogy az egyik hullaház környékén azért terjengett bűz, mert a nyári melegben a tetemek a szabad ég alatt hevertek, vélhetően azért, mert a falakon belül már nem tudták őket elhelyezni.

A helyieket már meg sem érinti a látvány

Lockwood arra is kitért, hogy a leginkább az rázta meg ebben a jelenetben, hogy a járókelők szinte tudomást sem vettek sem a látványról, sem a szagokról.

A riporter mindezt azzal magyarázta, hogy az elmúlt hónapokban az itt élők mindennapjainak a „része lett a halál”, főleg Bucsa közelében, amely az „ott történt borzalmak miatt beírta magát a törtélemkönyvekbe is” – olvasható a Sky Newson.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2022. július 03. 19:40
itt élők mindennapjainak a „része lett a halál”.....kijevben,ja
Kybon
2022. július 03. 19:10
Ha esetleg nem lesz akkora diktatúra, és meg lehet majd írni ezt a sztorit, bekezdésenként fog elkerekedni a szeme a nyugati hópihéknek. Annyi mocskot csinál a zukrán fasiszta banda. (Mellesleg remélem, abban a sztoriban nem lesz Mo-fejezet...)
Tiszafa
2022. július 03. 16:15
Vigyék őket az USA-ba. Ott még a sok halott 2024-ben szavazhat a demokratákra...
Augustinus A.
2022. július 03. 15:20
Tudom, hogy az orosz mobil krematóriumok már csapágyasra lettek hajtva, de lehet egy pár napra kölcsön tudják adni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!