Kadirov üzent a Nyugatnak: „Mégis mivel tudjátok magyarázni saját hülyeségeteket?”

2022. július 23. 19:05

A csecsen vezér nem érti, hogy a fegyverszállítmányok ellenére „miért rohannak el az ukránok, és miért hagyják szanaszéjjel a felszerelést”.

2022. július 23. 19:05
null

Telegram-csatornáján üzent Ramzan Kadirov, bejegyzésében a Nyugat-Európából Ukrajnába érkező fegyverszállítmányokról beszélt. „Pénz, fegyverek, emberek (...) – de mégis, napról napra kiderül, hogy ez számukra nem olyan jövedelmező. 

A katonák elmenekülnek, a szállítmányokat pedig megsemmisítik.”

A csecsen vezér szerint több szállítmány is „eltűnik” egyes ukrán vezetők „zsebében”, ez pedig folyamatosan csökkenti az ukránok harci morálját.. „Ezért tényleg Oroszország a felelős?

Vagy mégis mivel tudjátok magyarázni saját hülyeségeteket?”

– teszi fel a kérdést, bejegyzését pedig azzal zárja, hogy a csecsen erők tovább folytatják a harcot. 

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. július 24. 18:17
A zseniális amy tábornokok. Nem vették észre ,hogy 1000 hajó jön és 250 Mitchubishi repül feléjük. 1500 tank jött át az Ardenekben,semmit se láttak. A USS Indianapolis elsüllyedt,anno 44,Nippon. 000tengerészhyalogost megettek a cápák,mire az amyk keresni kezdték.
nempolitizálok
2022. július 24. 13:52
Kadirov, az EU csinovnyikokat pórázon vezesd ki a székházukból. TV mutassa!!!!!!!!!!
A közösség tagjaként
2022. július 24. 11:17
Putyin egy elegáns húzással igen csak kibaszhatna a nyugattal! Azt mondják hogy könnyű katit táncba/ágyba vinni ha ő IS akarja! és egyéb már megtörtént események mintájára földet és vagyont adhatna az orosz állampolgároknak tehát ha átalakítaná a jelenlegi oligarhia rendszert egy olyanná mint az usa kezdeti idejében volt amikor a nyugati földeket ingyen kapták akik gazdálkodni akartak. Ez érvényes lehetne az ukrán területekre IS -elvégre ősi orosz föld- az ukrán nép aki csak egy éhbéres napszámos a saját földjén nem csak hogy simán átállna az oroszhoz de kifejezetten kívánná IS! A hatalom és népé! A népszava az isten szava ! Akkor harc nélkül az egész szaros biden magánbirtok orosz lehet !
zsanett-kúnrum
2022. július 24. 10:17
Csak ovatosan evvel a posztnyigattal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!