Reagáltak Palkovicsék: a baloldali sajtó habosítja a semmit

2022. július 20. 07:18

„A miniszter eredményes munkavégzéséhez elengedhetetlen, hogy a tárcája hatáskörébe tartozó ágazatok meghatározó vállalataival állandó kapcsolatot tartson” – írta a Technológiai és Ipari Minisztérium.

2022. július 20. 07:18
null

Reagált a Telexnek a Technológiai és Ipari Minisztérium, miután Palkovics László ipari miniszter és Vitézy Dávid államtitkár társaságában vacsorázott a V-Híd Zrt. vezérigazgatója, Sárváry István. Hozzájuk ment oda a Momentum újdonsült elnöke, Gelencsér Ferenc és egy ételfutár, tiltakozván a korábban elfogadott katatörvény ellen.

A tárca kommünikéje szerint Palkovics vacsoraasztalához „egy figyelemre éhes képviselő terelt oda kamerák kíséretében egy fiatal futárt”. Mint írták, bár adóügyekben a miniszter nem illetékes, személyes megbeszélésre hívta a tüntetőt, az időpontról a közlemény szerint már egyeztetnek. „Miután az élőben közvetített történteken nem sikerült fogást találni, a baloldali sajtó már az asztaltársaságba belekötve habosítja tovább a semmit” – fűzték hozzá, majd a következőképpen indokolták a vacsorát:

„A miniszter eredményes munkavégzéséhez elengedhetetlen,

Másban minden célját tévesztett rágalom ellenére sem tudná, hiszen a vasúti beruházások állami megrendelése nem a Technológiai és Ipari Minisztérium feladata.”

Hozzátették, hogy a tárca valóban érdekelt „a már futó beruházások, köztük a V-Híd közreműködésével megvalósuló kiemelt fejlesztések, a Budapest-Belgrád és az azzal szorosan összefüggő Szeged-Röszke korszerűsítések sikeres végrehajtásában. A miniszter korábban hasonló keretek között egyeztetett az Audi, a Mercedes, a Rheinmetall vagy az Airbus képviselőivel is. Így vélhetően a jövőben is alkalmat fog találni a jelentős iparági szereplőkkel, fontos vállalati partnerekkel való egyeztetésekre, a baloldal rosszallása ellenére még akkor is, ha a résztvevők csak az esti órákban, vacsora mellett tudnak egy asztalhoz ülni.”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. július 20. 15:37
És mit ír erről ez a nyugatifény c. szennylap az üres asztalnál ülő miniszterről? Palkovics "dorbézolt" "Luxusétterem teraszán dorbézolt hétfő este Palkovics László" "Dőzsölt" "Tüntetők lepték meg az éppen luxusétteremben dőzsölő Palkovics minisztert" "Egyelőre csak kérdéseket kapott az arcába." "ücsörgött", "uraság, makogott", "kínos vergődéséről", Kik csinálják ezt a szennyet, nem találtam impresszumot?
istvanpeter
2022. július 20. 11:53
Minő meglepetés, a Miniszter is szokott vacsorázni!
csulak
2022. július 20. 10:59
a baloldal celja: Kaosz az emberi fejekben
Jason Bourne
2022. július 20. 10:46
Ennek a fasz Gelencsérnek se volt még olyan munkája, ahol komoly döntések születnek meg komoly pénzek mozognak. Mert ha lett volna, akkor tudná, hogy a nagy bizniszek a fehér terítőnél, két pia között dőlnek el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!