Az MSZP és a Jobbik felháborodott, amiért a hadsereg parancsnoka Ukrajnában járt

2022. július 08. 14:09

Az ellenzéki pártok parlamenti meghallgatást követelnek, amiért a sajtóból tudták meg, hogy a honvédség parancsnoka tűz alatt tartott ukrajnai területeket látogatott meg.

2022. július 08. 14:09
null

Közleményt tett közzé az MTI-n keresztül a szocialista párt és a Jobbik, melyben kezdeményezik a honvédelmi miniszter, a belügyminiszter és a Magyar Honvédség parancsnokának parlamenti meghallgatását. Mint arról portálunkon már beszámoltunk, Ukrajnában járt Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka. A látogatásról az ukrán hadsereg vezérkarának oldalán tettek közzé egy képes beszámolót. A poszt szövege szerint egy kisebb küldöttség érkezett Ukrajnába Ruszin-Szendi Romulusz vezetésével. A felháborodásukat az váltotta ki, hogy a honvédelmi bizottság tagjainak ezt a sajtóból kellett megtudniuk

Magyarországon jelenleg is háborús veszélyhelyzet van. Az Országgyűlés által elfogadott törvény értelmében a kormánynak kötelessége, hogy rendszeresen beszámoljon az Országgyűlésnek a veszélyhelyzet okának alakulásáról”

– írták, majd azzal folytatták, a bizottság tájékoztatást követel az aktuális helyzetről és a parancsnok által kapott információkról.

Forrás és kiemelt kép: MTI

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ivanoohe
2022. július 14. 09:36
Mindig is fasszopó ellenzékünk volt :(
llnnhegyi
2022. július 11. 19:04
Anyátok picsája, hülye komenisták! Pfújh!
Kristály
2022. július 09. 15:03
A z árulók és a hűjék gyülekezete hőbörög még a budi kulcsát is veszélyes rájuk bizni.
amca
2022. július 08. 20:47
Ez a maszop mindig is tetszett . Elmbetegek gyülekezője,. Csermanek. Berecz Grósz Horn Harangozó tehenész volt Nederlandban. hajrááá
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!