Lavrov szerint az oroszok fő célja megdönteni Zelenszkij „elfogadhatatlan rezsimjét”

2022. július 25. 15:31

Moszkva eltökélt szándéka, hogy segítsen az ukránoknak „megszabadulni ennek a teljesen elfogadhatatlan rendszernek a terheitől” – mondta az orosz külügyminiszter.

2022. július 25. 15:31
null

Az orosz külügyminiszter úgy fogalmazott, Zelenszkij kormányát meg kell buktatni. A diplomáciai vezető ezt az Arab Liga kairói csúcstalálkozóján mondta vasárnap délelőtt és kifejtette, Moszkva eltökélt szándéka, hogy segítsen az ukránoknak „megszabadulni ennek a teljesen elfogadhatatlan rendszernek a terheitől”.

Lavrov beszédében kiemelte, hogy Kijev és szövetségesei propagandát folytatnak, amellyel Oroszországot Ukrajna örök ellenségéve akarják tenni. 

Mihail Podoljak ukrán elnöki tanácsadó az elhangzottakra reagálva csak annyit mondott: az orosz külügyminiszter napszúrást kaphatott, vagy skizofrén.

Nyitókép: AFP

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vamonos
2022. július 25. 18:21
Jó lesz szemmel tartani az új USA nagykövetet, nehogy itt is ilyesmiben mesterkedjenek.
Gyzoltan
2022. július 25. 17:43
Lavrov szerint az oroszok fő célja megdönteni Zelenszkij „elfogadhatatlan rezsimjét” Kétlem! Lavrov kiváló diplomata!
jackiebrown
2022. július 25. 17:24
https://karpathir.com/2022/07/24/elarultak-mibol-futja-az-ukran-honatyaknak-beremelesre/ Ennyit az ukrán vezetésről! Ez aztán a nép szolgája......: "A zn.ua híre szerint az ukrán parlament apparátusa megmagyarázta, miből telik a háborús időkben a képviselők bérének emelésére. A parlament sajtószolgálatának tájékoztatója szerint a béremeléshez nem a büdzséből vettek pénzt, és a külföldi támogatásokból származó összegekhez sem nyúltak. A megoldásról a július 19-iki ülésen döntöttek az ukrán honatyák, amely szerint a parlament rendelkezésére álló összegeket osztották újra. A hírportál szerint azonban a parlamenti képviselők a külföldi segélyekből származó pénzt használták fel saját béremelésükre. A parlament hivatalos honlapján közzétett 7561 számú rendeletből ugyanis ez derül ki."
Almassy
2022. július 25. 17:06
Zelenszkij kaputt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!