A zaporizzsjai orosz vezető köszönetet mondott az EU-nak a szankciókért

2022. július 22. 10:15

A hetedik szankciós csomaggal az európai tisztviselők a gyakorlatban elismerték, hogy a Zaporizzsjai terület Oroszország része – mondta Vlagyimir Rogov.

2022. július 22. 10:15
null

Köszönetet mondott az Európai Uniónak a szankciókért Vlagyimir Rogov, a Zaporizzsjai terület orosz adminisztrációjának egyik vezetője. 

Azt mondta, hogy az Európai Unió a legújabb oroszellenes szankcióit már nemcsak Oroszországra, hanem a Zaporizzsjai orosz közigazgatás vezetőire is kiterjesztette, amivel szerinte közvetve elismerték, hogy Zaporizzsja Oroszországhoz tartozik – írja a TASZSZ hírügynökség.

– mondta Rogov.

A korlátozások a közzététel időpontjától léptek hatályba. Összesen 48 magánszemély és hét szervezet, köztük az Éjszakai Farkasok motoros klub és annak vezetője szerepel a listán.

Nyitókép: Mikhail Voskresenskiy / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. július 22. 15:19
szemét barom! Európát beáldozná egy sz..r országért?
Vakfolt
2022. július 22. 13:23
Majd a logikából felmentett EB tagok megértik, azt hiszed? Annyit fognak fel, hogy a szankció jó, köszi.
Dezsőke
2022. július 22. 12:32
nagyon szívesen, miben lehetünk még szolgálatotokra?, esetleg még egy újabb szankció, vagy akár kettő is?, bármit, amit csak akartok, értetek élünk, értetek halunk, értetek megfagyunk, köszönjük, hogy vagytok nekünk, boldoggá tesztek minket...
Lelkes olvasó
2022. július 22. 12:25
Vlagyimir Rogov egy igazsággal teli, finom cinizmussal fűszerezett teniszlabdát ütött vissza, hatalmas csapással Orsolyának! Lassan észrevehetnék a brüsszeliták, hogy már a fél világ az EU-n kacag!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!