Fidesz: Gyurcsányék már rég eltörölték volna a rezsicsökkentést

2022. július 21. 16:01

A kormánypárt szerint az a baloldal beszél most, amelyik már a kezdetek óta ellenezte a rezsicsökkentést.

2022. július 21. 16:01
null

A baloldal már rég eltörölte volna a rezsicsökkentést, amely minden magyar családot és nyugdíjast véd – kommentálta a Fidesz az ellenzéki pártok új rezsiszabályokkal kapcsolatos nyilatkozatait. „Gyurcsányék már rég eltörölték volna a rezsicsökkentést” – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

Azt írták,

az a baloldal beszél most, amelyik már a kezdetek óta ellenezte a rezsicsökkentést és azóta is az eltörlését követeli.

A baloldal a háború és az energiaválság közepette is arról beszél, hogy a rezsicsökkentés „hülyeség”, hagyni kellene, hogy az egekbe emelkedő piaci árat fizessék az emberek.

A most bejelentett új rezsiszabályokkal is minden magyar családot, minden magyar nyugdíjast véd a rezsicsökkentés. Egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja meg az áramot és a valós piaci ár tizedéért a gázt – hívták fel a figyelmet.

A rezsicsökkentés fenntartásának köszönhetően egy átlagfogyasztású család ezután is havi 181 ezer forintot, éves szinten 2 millió 175 ezer forintot spórol meg – olvasható a kommünikében. A Fidesz kiemelte: a rezsicsökkentés fenntartása Európában egyedülálló intézkedés.

(MTI)

Nyitókép: MTI

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Revizor
2022. július 22. 15:30
Itt nem számolgatni kell kibiztos abban hogy Gyurcsanyék mit csináltak volna,mert mindenki olyan határozottan meri állítani hogy drágább lett volna az élet. Mivel indokolják kérdem? Vagy arra alapoznak amit Orbánék mondanak ! EMBEREK 13 ÉVE HAZUDNAK,LOPNAK,CSALNAK MÁR EURÓPÁBAN IS HITELTELENEK ÉS ILYENEK MONDATAIRA ALAPOZNI ! HOVA LETT A JÓZAN ESZETEK ?
Revizor
2022. július 22. 15:21
Ezekre már olyan jelző ami jellemző nem lehet akasztani mert nincs a magyar szótárban ! Hát ki a kúr anyátok rabolta,lopja,hazudja 13 éve ezt az országot ! Hát ti retkes Fideszes posztkommunistak,KISZ-titkárok .
Akitlosz
2022. július 21. 21:23
"Fidesz: Gyurcsányék már rég eltörölték volna a rezsicsökkentést" Most törölték volna el. Ugyanakkor, mint a Fidesz.
llnnhegyi
2022. július 21. 17:21
Jövő csütörtökre Ausztriába hívta meg az osztrák kancellár dr miniszterelnököt Elszigetelődni. --------- Gyurcsány Ferenc közel 4 hónapja az Apró klán villájában raboskodik. Vadai Ágnes egy kanna bort nyújthat be egy kis ablakon keresztül,naponta többször! Gréczy Zsolt bátor, ő a fa... át nyújtja be Ferinek a kis ablakon keresztül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!