Dániel Péter tájékoztatta az új izraeli miniszterelnököt „az orbáni diktatúra gátlástalan korrupciójáról”

2022. július 11. 19:00

Ha már ott volt, akkor tájékoztatta még továbbá „az erősödő rasszizmusról, antiszemitizmusról, homofób gyűlölködésről, illetve a mesterségesen újjáélesztett Horthy-kultuszról”.

2022. július 11. 19:00
null

Dániel Péter Izraelbe költözött jogász rövid Facebook-posztban gratulált Jair Lapidnak, aki kicsit több mint másfél hete Izrael miniszterelnöke. A jogász a posztjában mesélt arról jóbarátok Jairral, valamint kifejtette, hogy régebben többször is találkoztak személyesen és részletesen tájékoztatta őt

az erősödő rasszimusról, antiszemitizmusról, homofób gyűlölködésről, illetve a mesterségesen újjáélesztett Horthy-kultuszról, amelynek fő célja a magyar kormány (azaz a gátlástalan fideszes maffia) sunyi revizionista törekvése, valamint a nacionalista gőg és indulatok felerősítése”.

Kapcsolódó

Magyar származással izraeli kormányfő: ki Jair Lapid?
Sosem szerzett diplomát, magyar felmenői vannak, szívós politikus, aki megbuktatta Netanjahut: ő Jair Lapid, Izrael új miniszterelnöke. Portrénk!

Sosem szerzett diplomát, magyar felmenői vannak, szívós politikus, aki megbuktatta Netanjahut: ő Jair Lapid, Izrael új miniszterelnöke.

Nyitókép: Dániel Péter Facebook-oldala 

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThuleanPerspective
2022. július 13. 10:52
pedofil feje van mind a kettőnek
Bátya62
2022. július 12. 21:29
Talált valami kormányközeli buzeránst akinek csontig benyalhatott?
BAJA
2022. július 12. 20:23
Nagyon tréfli dolgok hangzottak el ittend.
Ugo Gueremi
2022. július 12. 19:57
Hitelre van szüksége az adósságok rendezéséhez, a számlák kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? magánszemélyek közötti pénzkölcsönre volt szüksége, hogy végre megbirkózzon a pénzügyi nehézségeivel kilábal a bankok által okozott zsákutcából, a hitelkérelmeinek elutasítása miatt. Az alábbi területeken tudunk segíteni: Pénzügyi Lakáshitel Beruházási hitel Konszolidációs adósság Felvehető hitel határa Második jelzálog Hitelkiváltás Személyi kölcsön Email: [email protected] WhatsApp +49 174 6264893
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!