Nem folytatott büntetőeljárást a NAV Claessens Peter ellen

2022. július 12. 19:38

Az egyik leggazdagabb magyar üzletember hétfőn hunyt el tragikus körülmények között.

2022. július 12. 19:38
null

A NAV a Napihire.hu megkeresésére kedden közölte, hogy

semmilyen büntetőeljárást nem folytatott Claessens Peter ellen.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az egyik leggazdagabb magyar üzletember hétfőn hunyt el tragikus körülmények között – önkezével vetett véget életének.

A Pesti Srácok cikkében arra is rámutatott, hogy a Menedzsment Fórum tényként állította, hogy adócsalással gyanúsították meg az agrárvállalkozót. Ezt a tévedésüket a cikk alatt egy mondatban igazították helyre.

Budai Gyula is elbúcsúzott Peter-től közösségi oldalán

A portál idézte Budai Gyula országgyűlési képviselőt is, aki a közösségi oldalán emlékezett meg az elhunytról, és és mondta el véleményét a kegyeletsértő fake news-ról. Budai szerint a sajtóorgánumok jó része most bocsánatkéréssel tartozik.

A politikus emlékeztetett, három hete személyesen adta át a kitüntetést a Somogy megyei vállalkozónak, aki az agráriumban 25 éven át végzett tevékenységével érdemelte ki az elismerést – írta a Pesti Srácok.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2022. július 12. 22:17
Oké, nem vizsgálódtak, de az is bőven elegendő, ha visszatartották a visszaigényelt ÁFÁ -ját, ugyanis egy kötvénykibocsátással finanszírozott gigaberuházás kellős közepén volt, amiben még nem jön létre hozzáadott értéktöbblet, és aminek az alfája és ómegája egy precíz cash-flow forgatókönyv, ami ha borul, bedöntheti az építkezést. De az is könnyen lehet, a beszállítói szerződésrendszer vitte a padlóra, magyarán a bepörgött drágulás, keresztárfolyam változás, forintgyengülés, vagy mindez együtt. Nem kívánok igazságot tenni alapvető információk hiányában, csak ismerem a beakasztások javát, továbbá karón varnyút.
pollip
2022. július 12. 21:15
Az ellenzéki oldalak szerint pedig de. Részvétem a családnak.
Akitlosz
2022. július 12. 21:09
A Mandiner írta, hogy folytatott.
Nehidd El
2022. július 12. 20:13
RIP. Na, ki lepődött meg, hogy ezek hullagyalázók és hullarablók is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!