Főpolgármester úr, hol marad a megígért lakásrezsi-támogatás?

2022. július 28. 11:50

Az energia-veszélyhelyzet idején érdemi segítséget követel a kormánytól úgy, hogy közben három évvel ezelőtti ígéretét sem tartja be.

2022. július 28. 11:50
null
Fidesz Budapest

„Főpolgármester úr, hol marad a megígért lakásrezsi-támogatás?

Karácsony Gergely a 2019-es főpolgármesteri kampányában azt ígérte, hogy a fűtési szezonban lakásrezsi-támogatást ad a rászoruló nyugdíjasoknak és kisgyerekes családoknak, 20.000 forinttal támogatja őket.

Most, az energia-veszélyhelyzet idején Facebook-posztjában érdemi segítséget követel a kormánytól úgy, hogy közben három évvel ezelőtti ígéretét sem tartja be. Csupán zöld tanácsadást kínál az érdeklődőknek, ami lássuk be, nem több, mint hiperpasszív látszatintézkedés.

Pont az, amit a főpolgármestertől megszokhattunk.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2022. július 28. 18:11
Hol lenne? Ellopta. Ez az idétlen tolvaj semmi másra nem költ, csak a 40+ rablóra.
Perczel Éva
2022. július 28. 16:18
Ezek a támogatások éppen ott vannak, ahol Gyurcsány szakdolgozat, Télifa nyelvvizsgája, Bangóné, Hajnal diplomája, Tordai építési engedélye.......persze tovább is van mondjam még?
balbako_
2022. július 28. 15:56
Tényleg, hol?
puszt
2022. július 28. 14:27
Elmentek ti az anyátokba, normális, tisztességes embereket szátokra mindezek után, (amit tettetek az országgal), többé ne vegyetek! Baszogassátok beltenyészeteiteket, vagytok elegen, h körbeseggbe kúrjátok magatokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!