Bíró László tovább kritizálja a Jobbik vezetését, de nem akar kilépni a pártból

2022. július 30. 08:01

Bíró László „csalódott” Gyöngyösi Mártonban és kőkeményen beleszállt a Jobbik jelenlegi vezetésébe.

2022. július 30. 08:01
null

A judapestező volt országgyűlési képviselő-jelölt lemondásra szólította fel a Jobbik mostani vezetését. A politikus a Mediaworks–Hírcentrumnak azt is elmondta, hogy szerinte elsősorban Gyöngyösi Mártonnak és Potocskáné Kőrösi Anitának köszönhető a párton belüli feszültség. Bíró emellett kiáll Jakab Péter mellett, ugyanis véleménye szerint a Jobbik korábbi elnöke mentette meg a pártot a megsemmisüléstől, mégis hátba szúrták.

Akkor, amikor megválasztották újra Jakab Pétert elnöknek, akkor Potocskáné Kőrösi Anita vezetésével nekitámadtak Péternek”

– közölte, majd azzal folytatta, megpróbált egyensúlyt teremteni, ám egyelőre lehetetlennek tartja megoldani a belső nézeteltéréseket. Zárásként leszögezte, nem tervez kilépni a pártból. Bíró László pénteken délelőtt közösségi oldalára is kitett egy hosszú bejegyzést, amelyben nekiment pártja vezetésének. 

Bíró László nyilatkozatát meghallgathatja itt:

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. július 30. 09:48
serke nj
amca
2022. július 30. 09:20
Érdekes ez a tetűcsúszdás zsidó eddig nem tűnt fel a moschléknak . Teljesen megfelelt az antiszemét dogmáknak. A tetűcsúszda nem rasszista.
BossN
2022. július 30. 09:17
Amikor a Judapestező tetűcsúszdás überelni akarja a zsidólistázót. Nácik versenyeznek. Ennyit tudtok, moslék.
Most80
2022. július 30. 08:50
A moslék-pártokat nagyban megkülönbözteti a Fidesztől, hogy a nehéz időkben hogyan viselkednek. A hiénafalka tagjai egymásra is acsarkodnak, ha kevés a zsákmány. A normális, keresztény alapokon álló közösség pedig összezár és fegyelmezetten viselkedik ilyenkor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!