Bíró László állítja: apátiában volt, azért tett antiszemita megjegyzéseket

2020. augusztus 21. 20:21

Az ellenzéki jelölt az apátia és a zsidó származásra tett megjegyzések közötti összefüggésre nem adott bővebb magyarázatot.

2020. augusztus 21. 20:21
null

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az ellenzék szerencsi időközi választáson indított jelöltje, a jobbikos Bíró László, korábban antiszemita, rasszista megjegyzéseket tett a Facebook-profilján.

Azt is megírtuk, hogy mostanra azonban elérhetetlenné váltak a posztok, melyekben Bíró Budapestre csak „judapestként” hivatkozott, vagy „tetűcsúzdásoknak” nevezte a szerencsi és környékbeli szállodákba érkező lengyel, orosz és izraeli haszid zsidó vendégeket.

Bíró László az RTL klubnak azt állította: „Az a kialakult helyzet, amit én a 2018-as választások után átéltem, az valójában egy elég mély apátiába taszított. És én úgy érzem, hogy ennek volt a következménye az, hogy egy ilyen bejegyzést tettem.”

Az ellenzéki jelölt az apátia és a zsidó származásra tett megjegyzések közötti összefüggésre nem adott bővebb magyarázatot.

A momentumos Kerpel-Fronius Gábor szerint ez elegendő bocsánatkérés volt.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rollotomasi
2020. augusztus 23. 19:06
Nem apátiában voltál, te kis megélhetési nyilaskomcsi, hanem Opatijában voltál nyaralni.
zsanett-kúnrum
2020. augusztus 23. 12:16
Az Amnézia volt a bűnös
Lami
2020. augusztus 23. 10:24
Először úgy olvastam.hogy Abáziában volt! De láttom apátiában volt! Az merre van?
makapaka2
2020. augusztus 22. 16:34
Még kinézetre is szörnyű látványt nyujtanak ezek a ballikosok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!