„Alkalmatlanok vagytok” – nekiment Bíró László a Jobbik vezetésének

2022. július 29. 11:34

Bíró László, Jakab Péter egyik szövetségese ment neki a Jobbik elnökségének és frakciójának, még lemondásra is felszólította őket.

2022. július 29. 11:34
null

Úgy tűnik, nem csitul a jobbikos belháború. Péntek délelőtt nyílt levelet közölt Bíró László, a Jobbik judapestező politikusa. 

Több tiszteletet a tagságnak, több tiszteletet azoknak, akik a végeken dolgoznak! Mert ha ők nem lennének, ti nem vennétek fel a milliós fizetéseteket havonta”

– kezdi Facebookon közzétett levelét Bíró, majd rátér Jakab Péter ügyére is.

„Mégis milyen vezetés az, ahol egy gazdasági válság elején, az elszabaduló élelmiszerárak, a kifizethetetlen számlák és az egyre romló forint idején ti azzal voltatok elfoglalva, hogy Jakab Pétert a Jobbik elnökét leszedjétek először a párt éléről majd a frakcióvezetésről” – tette fel a kérdést. Szerinte ugyanis Jakab Péter „a haláltól és a teljes megsemmisüléstől” mentette meg a pártot, amikor Gyöngyösi Márton vezetésével az európai uniós választáson 6 százalékot értek el és kendőzetlenük Orbán Viktor szemébe mondja azt, amit vidéken gondolnak róla. Azt üzente a pártvezetésnek és a képviselőknek, hogy méltatlanná váltak az Országgyűléshez és a szavazókhoz. „Nos, ha ti a Jobbik érdekeit nézitek, azonnal lemondtok minden tisztségetekről” – közölte, hozzátéve, hogy a mandátumukat át kellene adni olyan vidéki politikusoknak, mint Kálló Gergely, Szabó Ervin, Steinmetz Ádám vagy Csányi Tamás.

A fülembe cseng Gyöngyösi Márton elnöki beszéde, ahol azt mondtad Marci, te vagy a garancia a konszolidációra. Hát ez nem sikerült. 3 hét alatt ebbe is belebuktál”

– üzente a Jobbik elnökének Bíró László, hangsúlyozva, hogy amit ebben a helyzetben Gyöngyösi tehet, az az, ha lemond.

Bíró László teljes bejegyzését megtekintheti itt:

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B I L
2022. július 29. 17:27
Tényleg alkalmatlanok, szerintem szerződtessétek Karigerit pártelnöknek , ő majd olyan nagy pártot épít belőletek, mint a párbeszéd:)))
bela barva
2022. július 29. 14:55
Digi dagi daganat is megszólalt, de minek?
Reszelő Aladár
2022. július 29. 14:46
Jakab meddig volt a megválasztása után elnök? 1 hónap? gyöngysi meddig marad? Az utolsó elnökötök meddig lesz?
Akitlosz
2022. július 29. 14:40
Nem ment neki. A Mandiner cikkcímadó embere ment neki kis korában az üvegajtónak, attól lett ennyire ütődött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik